Tak jsme doma z porodnice:-)

08.01.2009

Ahojky, tak jak uz vas nas tatinek informoval 4.1. ve 2 hodiny se nam narodila holcicka Lucie Alexandra bylo to sice trochu narychlo v 37tt ale mela 3,2kg a 46cm, coz uplne staci ;) Az bude trochu vic casu popisu vam porod, ktery byl fakt kratky takze se nebojte, zadnej roman :) Jiank vcera nas pustily z porodnice takze mame za sebou prvni noc doma. Lucinka je pres den sipkova ruzenka ale od pulnoci zacina ozivat a vydrzi ji to tak do 4 do rana, pak zase spinka, tak snad se nam to jeste trochu upravi... Pokusim se vlotit jeste nejakou fotecku do fotogalerie, snad se mi to povede... A jak jste na tom moje mile lednacky, fakt se omlouvam ze jsem vas tak predbehla :00: Mejte se krasne a preji vam pohodu az do konce tehu a hlavne rychlej a co nejmene bolestivej porod a zdrava miminka samozrejme. :a: http://www.mojetehotenstvi.cz/lucie-alexandra http://www.mojetehotenstvi.cz/lucie-se-segrou-katerinou

Blahopřeji k tak krásné holčičce. Přeji jí hodně štěstíčka a pevné zdravíčko. zdravíčko. :h: A tobě přeji ať se brzy upraví její spánek :cc): ať si také odpočineš :dance:

Ahoj holky, tatínek je šikovný, že tak informoval a na maličkou se jdu hned mrknout. Prý se to upraví, říkala mamka, po šestinedělí. Tak uvidíš. Hlavně že je vše OK.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky