Ovulka

08.01.2009

Milý deníčku a holky, tak se hlásím se svým grafíkem (no nic moc teda :O ) a mám nějaký dotazy. Grafík přikládám, teplota stoupla i po Proveře jen o 0,1 stupínku a podle mých pocitů ovulka byla tak v pondělí nebo v úterý... v úterý mě pěkně píchalo v podbřišku, navečer mě tak tak 3x píchlo a pak to najednou ustalo, jako když uhodí :s: ... navíc v úterý ze mě tekl hlen bílkovité konzistence ve větším než velkém množství :!k: :qu: ... no a moje dotazy zní: slyšela jsem názor, že Provera zabraňuje ovulaci, jako že když se tělo chystá na ovulku nebo těsně před braním ovulka proběhne, tak Provera to utne.... :( nemáte s tím někdo zkušenosti? si říkám, proč by mi ji doktor předepisoval, když ví, že se snažíme... :00: a druhý dotaz je na kontryhelový čajík.... pro otěhulení zatím nic moc nedělám, beru jen kyselinu listovou, tak jsem si říkala, že když kontryhelový čaj dokonce upravuje cyklus, že bych si ho mohla koupit... jak vám chutná a holky a jaké s ním máte zkušenosti? jsem se zase rozepsala :c: ... každopádně díky za odpovědi :a: :one: :dance: :c: :\x:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65235/nummer=2

já jsem proveru brala 3 měwíce. Jelikož mi po ní bylo špatně a až šíleně tak jsem ji chtěla vysadit a dr. mil duphaston. Provera je na upravení MS. Jelikož jsem si teplotu neměřila tak ani nevím jestli jsem ovulovala a hlavně jsem se tak neporozovala a nechávala jsem to být. Ted si měřím BT, ale jen týden tak uvidíme jestli BT proběhne...
Třeba bolesti při proveře se mis tupnovali tak uvidíš jak ti bude. Zatím jsem an ní chválu neslyšela....

In reply to by tuki

no já se po ní taky necítím zrovna nejlíp... :( dneska se mi začala motat hlava a jsem strašně unavená... :O doktorovi už jsem to psala do mejla, protože má dovču, tak uvidím co mi řekne, tenhle cyklus doberu a uvidím, co pak... ;) díky za info :a:

Škoda, že ti chybí těch pár teplot, možná byla ovu tam, ale je to těžké někdy jsem z těch grafů zmatená. Joa kontryhel někomu rozháže cyklus. Já piju čaj od pana Jukla na neplodnost a zdá se mi, že mi upravil cyklus a navíc celkem dobře chutná.

In reply to by Dadis

No myslím, že tam ovulka nebyla.... :( neměřila jsem, protože mi nebylo zrovna moc dobře a navíc jak už tu psala Kašíkus, tak bílkovitej hlen a bolesti jsou před ovu a pak ovu a já měla toto až v úterý..... každopádně jak si půjdu k doktorovi pro další Proveru, určo se ho zeptám.. ;) navíc mi asi způsobuje trošku dušnost, což není dobře kvůli mé alergii a astmatu.... :( no je to boj holky.... ten kontryhel si teda asi kupovat nebudu, nemám zájem aby mi to ještě rozházel, ale díky za info. :s: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško díky, odkaz mám, slyšela jsem.... ale kupovat ho zatím asi nebudu..... :a:

- bolest podbříšku i bílek je PŘED ovu, ne při ní, dle grafu ovu teprv probíhá teď někdy (ono to někdy trvá, než praskne ten vaječník, ačkoliv jinak je vše na ovu zralé)
- provera se má brát až PO ovulaci, je dobré si zjistit, kdy u tebe probíhá (ovu testy), dr. říkávájí od 16.DC, že to už by mohlo být po ovu, ale hodně holek ji má až dýl, každopádně ti připraví sliznici na hnízdění - zvýší ji a prokrví, může navýšit BT a způsobit ostatní PMS/těhu příznaky (citlivá prsa, otoky, návaly, rozladěnost a podrážděnost), přímo na ovulku by mít vliv neměla, té velí LH, alespoň doufám že v tomhle nekecám - nejsem s úplně jistá. Radši si zjisti kdy ovuluješ (třeba bez provery dokud neproběhne ovu - po prvním negativním testu po předchozím/ch pozitivních ovu testech začni proveru brát) a řekni to svému dr., ať ti proveru dává přesněji.

In reply to by Kašíkus

Díky za info.... no mě ji doktor napsal od 15 DC s tím, že mám měřit BT, abychom zjistili, jestli je nebo není ovu... :( tak jsem z toho taková zmatená..ovu testy mi doktor třeba nedoporučil vůbec... prý ukazují jen že se na ovu chystá, ale přitom ta vůbec nemusí proběhnout... :( ..nechci si to upravovat sama stylem, že jeden měsíc prostě vynechám nebo nebudu brát Proveru vůbec... mám trošku strach, že se mi to zase celý rozhodí :O

Ahoj Lulu, já ti moc neporadím. Ale jestli jsi měla další příznaky ovu, tak asi proběhla. A čajík nepiji, ale taky by mě to zajímalo. Držím palce ať teplota ještě stoupne a ukáže se ovulka.,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka