Já už fakt nevím

08.01.2009

Ahojte, tak jsem byla v úterý na gyndě, doktor mě prohlížel, dělal mi utz a řek, že na těhu to zatím nevypadá. Píchl mi vyvolávačku a říkal, že když nedostanu MS do 14 dnů, tak potom už by na utz mohlo jít něco vidět...A to sem den před tím byla znova u léčitele a ten říkal těhu, případně cista, která by mohla udávat falešné známky jako těhu, ale na utz nic doktor nenašel, ale prostě s určitostí mi taky neřek, že nejsem těhotná. Připadám si jak vzácnej exemplář, kterýmu jde težko zjistit mimi :\/: . Krev mi nevzal, podbřišek mě bolí už dýl, vkříži mě bolí... No a poslední MS byla 22.11.-25.11.2008, testy nic neukazují, to je děs. Zažila jste některá něco podobnýho a pak těhu byla??? :?

Čau mautko,tomu nerozumím :n: když jsi měla poslední MS 22.11 tak ted už by si byla tak v 6 až v 7 tt a to by test ukázal dávno a Dr, by už viděl i slyšel mimi,protože by mu už bylo i srdíčko :h: To jsem tě nepotěšila vid? :\/: :j)

Ahojky,
nechci brát iluze, ale já stojím za názorem, že pokud jsi těhotná, tak to test ukáže :-(. Sama jsem to tak měla při 1.ťh a teď jsem podruhé a test mi // ukázal ještě před termínem ms. Poslední jsem měla 29.11. a už 27.12. jsem měla //. A tělo mi naprosto neomylně dává najevo, že už mi v bříšku bydlí mimínek...budu ti držet palečky, čekáš dlouho, ale obávám se, že mimi tam není a že ti dr bude muset najít důvod toho problémku...papapa Oli

ale MS nebyla pravidelná, tak jsem brala utrogestan na vyvolání, stejně to nebylo furt ono. Pak v létě 08, jsem si prošla konizací děložního čípku :\/: , tak ta MS byla taky všelijaká. No až sem vysadila utrogestan a na radu léčitele pila řebříčkový čaj a beru k tomu omega3, B12 a zinek tak MS došla sama, vím že to zní vše divně, ale léčitel těhu poznal i u mé sestřenice, která k němu jezdila, že nemohla otěhotnět a teď už porodila druhé krásné zdravé mimi. Nevím jsou chvíle kdy už si taky říkám, že se asi spletl, člověk asi věří vždycky tomu lepšímu :\/: . Nezbývá než čekat, ale děkuji za info, že vyvolávačka případně nahraje těhotenství...zase jsem o něco chytřejší.

měla jsem podobný problém, poslední MS jsem měla 20.-23.10 nedostala jsem MS a na těhotenském testu jsem měla // Šla jsem k doktorovi, udělal mi utz a řekl že těhotná na 98% nejsem, že mám přijít za týden na kontrolu. Že jsem opravdu těhotná mi potvrdil na začátku prosince. A teď jsem už ve 12 tt Takže nezoufej, třeba to budeš mít stejné. Budu držet pěsti. Dej vědět jak jsi dopadla.

No nevím, nevím. Budeš muset asi vydžet :(. Je pravda, že jsem slyšela o holčinách, co to zjistili třeba ve 3.měsíci, ale nevím, jestli byly předtím u doktora a nebo ne. Ale vyvolávačka prý podporuje to, že pokud jsi těhu, tak se Ti to ukáže. Budu držet pěsti, ať je to tento případ.
A jak dlouho máš vysazeno HA?

..nechci tě zesmutnit, ale jestli máš zpoždění a testy nic neukazují... věřila bych jim víc než léčiteli, to může říct každý laik - buď těhu nebo cysta, to ti řeknu i já na dálku... uvidíš co udělá progesteronová vyvolávačka, buď dostaneš ms nebo zlepšíš sliznici zárodku. Dej vědět jak příští kontrola!!! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka