pro katku77, Dupku,Kačku03 a ostatní

07.01.2009

představuju vám svojí velkovýrobnu dětských pokrmů :s: dneska jsem to skutečně přepískla....no ale 14 dní jsem bez práce :dance:
no a pak se chlubím naším punk´s not death!

To je fakt slušná zásoba na zimu... :s: , pokud příjímáš objednávky, tak taky jednu přihazuju... ;) .Beru od každého druhu tři skleničky.. :one: .No a ta fotečka,Toník jako panker... :qu: :qu: :qu: .

Vidím, že se prckovi z tebe ježí vlasy na hlavě :s:
Taky si to pak chci takhle nachystat. Dáváš do některých i maso? Myslíš, že by to šlo?
Jak to rozmrazuješ, pozvolna v ledničce přes noc? Jak to pak ohříváš? Chci si na to koupit ohřívač na flašky.
A ještě jeden dotaz, je to jídlo pak stejně chutný? Někdo mi říkal, že pak to bývá vodnatější ....?
Moc se ptám, že.
Žana a Amálka

In reply to by zaneta.111

tak jste se holky dočkaly :s:
maso mám udělaný zvlášť v misce a taky zamražený - uvařený kuřecí prso, rozmixovaný. když ho chci přidat do jídla, tak jednoduše naškrábu lžičkou a je to. jak je bez vody, tak je vlastně drolivý a jde to jednoduše. ale myslim, že můžeš dát maso rovnou do těch jídel. rozmrazuju tak, že dopoledne vyndám z mražáku a do oběda je to rozmrzlý, když zapomenu, tak do pak rozmražuju v teplý vodě "narychlo", ohřívám v ohřívači na flašky, teď čerstvě a nemůžu si vynachválit - v podstatě je to to samý jako když to ohříváš v hrnci, ale nemusíš ohřívat vodu (dělala jsem to tak, že v konvici jsem ohřála vodu, nalila do hrnce .... a můj druhý problém byl ten, že máme minimum kastrolů a ten nejmenší je většinou v provozu, tak to byla otrava pořád hledat, v čem to ohřeju....jinak to jídlo mi přijde uplně stejný, normálně vařim tak na 5-7 dní dopředu, včera jsem to přepískla a je to na 14 dníi a za tu dobu se chuť jídla v mražáku nezmění a jestli je vodnatější to nevim, spíš se mi stávalo, že jsem to nařeďovala vodou, takže teĎ jsem tam dala rovnou víc vody a uvidim

In reply to by Tesa

Děkujeme za odpovědi!!! Já už jsem si taky něco málo zamrazila... oproti tobě skutečně málo :s: ale taky mám maso zvlášt a zeleninku zvlášť - a mám to i připravený na porce, takže jen vyndám jakou zeleninku budu chtít a k tomu maso a nechám rozmrznout, smíchám a bude to! tak pa a hezký den!!!
Danielle a Filípek

In reply to by Tesa

Díky moc za odpověď :qu: . Skleničky si už schovávám a pak to budu dělat taky tak. Připadne mi, že vařit na oběd jeden brambor je srandovní ....
Ještě musím sehnat ten ohřívač lahví a bude vystaráno :a: . Tak díky a měje se, Žana a Amálka

Tak to je super. Toník se má, má tak šikonou maminku. :qu:
Takže je to tak, jak jsem psala včera. Jsi úplná velkovýrobna. :one:
Včera jsi psala, že zamrazuješ a to zamrazuješ v těch skleničkách? Nebo to tentokrát zkusíš zavařit? Ten Tvůj včerejší odkaz jsem si vytiskla a musím říci, že jsou tam opravdu dobrý rady.
Chtěla jsem se Tě zeptat, jak to rozmrazuješ (popř. ohříváš), jestli v mikrovlnce nebo v horké lázni?
Jinak, do kdy přijímáš objednávky? ;) :s:

In reply to by Beruska_Zuzanka

zamrazuju to ve sklenkách, ,když to neni uplně napěchovaný a je tam nějaký volný místo, tak to nepraskne ;) no a rozmrazuju tak, že když si vzpomenu brzo, tak vyndám skleničku dopoledne z mrazáku a ono to do oběda povolí, pak strčím do ohřívačky (tu jsem začala používat včera a nemůžu si jí vynachválit,) jinak dřív jsem obsah dala do misky a tu do horký lázně a za chvíli to bylo. mikrovolnku jsme přestěhovali do sklepa, vůbec jí nepoužíváme

Nazdar Teso,myslím,že podnikání v oblasti stravování je tvůj osud.Otevři si závodní jídelnu pro nemluvňata,uvidíš jakou budeš mít návštěvnost :///: :a\|: .Jinak Toník je malý kříženeček mezi pankáčem a velkým náčelníkem Inčučunou a vzhledem k tomu,že jsi velmi kreativní matička,tak myslím,že to ještě vylepšíš nějakými veselými barvičkami :s: :one:

tédy ty jsi šikulka a to pak zamrazíš, nebo zavaříš?
a punkérka máte pěknýho, tolik vlásků a jak jsou dlouhý..já taky dneska pro vás vyfotila, jakou má Monča vlnu, samo, že přírodní..:-)

Konecne nabidkovy katalog prikrmu !!!! :qu: :qu: :qu:
Takze: objednavame 3 vzorky z horni rady, 3 z prostredni a 2 z te uplne nejblizsi .... platbu zrealizujeme prevodem na ucet a dodavku ocekavame do konce tohoto tydne. ;)
Dekujeme. :k:
S pratelskym pozdravem...
Vase odberatelky: SHARANE+LUCINKA :a:
PS: Tonik nema chybu - ja to vidim v punk-clubu na nakou vedouci pozici!!!! :one: :cc): :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka