Naše princezna

08.01.2009

Ahojky holky,
tak jsem to nevydržela a vkládám tady první fotku té naší :girl: jak jsme včera zjistili. Mooooc se na ni těším, už aby byla venku :)

In reply to by Magdík.H

Děkujem,
no už to víme že je to holčina. Tatínek byl sice nejdřív trošku zklamaný, protože se počítalo s klukem, ale rychle ho to pustilo. Nooo tak jméno bude ještě velký boj. Mě se líbí třeba Kristýnka, Terezka, nebo Elen a tatínek zase chce nějaké extra jméno. Včera už byl boj o jméno :s: tak jsem zvědavá jak to dopadne

In reply to by Magdík.H

To jo, o tom nepochybuju. On už je zkušený táta a hrozně se na mrňouska těší, jak budou řádit jak si to užije. A jednu holčinu už má, tak s tou naší už to bude umět. :) Už mi včera říkal, že to bude jeho mazlíček :cc):

In reply to by Magdík.H

No tak to máte super. Jak se říká, hlavně aby bylo všechno v pořádku a bylo zdravé a zbytek se už poddá. A necháte si to říct, nebo budete mít překvapení až se narodí? Jsem to původně vědět nechtěla, ale když pořád prudil s tím klukem, tak jsem byla děsně zvědavá :spid:

In reply to by mala Jana

Nejdřív jsem měla jasno, holčička bude Kristýnka, ale teď jak jsem o tom začala víc přemýšlet, tak nevím. Zas mi napadá spousta dalších hezkých jmen. Pro kluka se mi líbí, Honzík, David, Tadeáš. Ale manželovi žádný z nich. Sám pro kluka nic nenavrh. Tak nevím. Asi se úplně rozhodnu, až se zlatíčko narodí a já ho uvidím. :c:

In reply to by Magdík.H

no to asi opravdu je.... :) Uvidím se uvidí. my máme jště čas do půlky května, takže pohodička. A kdy má přijít na svět ten váš mrňousek? U nás se teď jméno už přestalo řešit. Jenom jsem včera několikrát dookola slyšela jestli to fakt nebude kluk. No tatínek umí opravdu potěšit..... ://: tak doufám, že jsem mu to včera docela dost jasně vytmavila.

In reply to by white_tie (neověřeno)

děkujem, děkujem a taky je pěkně neposedná a akční. Tak doufám že se teď v bříšku vyřádí a pak už bude hodné miminko :°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka