Mojžíšova metoda poprvé

08.01.2009

Dobré ránko,
tak jsem byla dnes poprvé na Mojžíšově metodě. Fyzioterapeutka na mě moc dobře zapůsobila, je moc příjemná. Celou dnešní půlhoďku mi rovnala záda a kostrč. Dozvěděla jsem se, že mám kostrč uhnutou doleva, takže dneska bylo rovnání přes kalhotky a v pondělí mě na 100% čeká mobilizace kostrče. Fuuuj. Tak to fakt nevím. Ale byla fakt moc příjemná, takže mě trošku uklidnila.
JInak mi řekla to samé co včera Dadis - takže žádné ležení na břiše (když to jinak nepůjde, tak alespoň podložit bříško polštářem, ale zase to není moc dobré pro krční páteř), takže nejlépe na zádech, žádné tahání težkých věcí, postávání na jedné noze atd. Když jsem se na to včera zaměřila, tak dělám asi všechno blbě - spím na břiše, sedím s nohou přes nohu, když stojím, tak většinou zatěžkávám vždy jen jednu nohu a o tahání těžkých věcí ani nemluvím :).
Dneska mi fyz. ukázala 3 cviky, které jsou hodně podobné pilatesovým, takže zatím v pohodě. Na další hoďku jdu v pondělí, tak musím přes víkend cvičit, abych nedostala sprďana :) (ne, budu cvičit dobrovolně, protože to je pro dobrou věc).
Všem přeji krásný sluníčkový den :a: :papa:

Ahoj holky, tak tak čtu o té metodě, k tomu Vaše názory..Tak jsem se chtěla zeptat, jestli Vám ty návštěvy fyzioterapeuta předepsal soktor, nebo jste se objednali sami. Dívala jsem se na net, tam jsou nějaké cviky zakreslené, ale myslím si, že porada s nějakým odborníkem je stopro lepší..

In reply to by Ádís

Ahoj,
já jsem se objednala k doktroce, která má v baráku přímo rehabilitaci a tam tu Mojžíšovku taky cvičí. Podívala se na mne, já ji řekla, co mě trápí a Mojžíšovku mi hned napsala.
Já si taky myslím, že by to šlo cvičit jen doma, ale zase nebudeš pod dozorem, jestli to cvičíš dobře a může to být pak ve skutečnosti k ničemu. Takže já ode dneška chodím a doma budu taky poctivě cvičit :)

Taky cvičím. Dokonce mě ten můj popichuje že musím. Včera jsem čučela, že souhlasil s tím, že si dáme měsíc pauzu. Určitě nám to holka pomůže. Já mám cviků 6 a zatím to zvládám celkem za 10 minut, ale až budu dělat 20 opakování tak si myslím, že půl hoďku mi to určitě zabere.

In reply to by Dadis

Taky tomu věřím :). Hlavně jsem ráda, že se něco děje.
Tak to jsem pozadu, co? Já mám zatím tři, nějak jsme toho dnes víc nestihli. Ale dostala jsem papír s obrázkama, co budeme dělat v pondělí a těch cviků je tam 10, tak když si vezmu, že to budu všechno opakovat, tak je to opravdu minimálně na tu půlhodinku.
To je fajn, že máš oporu v partnerovi a že Ti cvičení připomíná. Já si taky nemůžu na svého miláčka stěžovat, je hrozně fajn a jsem ráda, že ho mám. My pro změnu včera řešili moje spaní na břiše :). Ale když to tady kolikrát čtu, tak je mi smutno z toho, jak to mají některé holky doma. Přijde mi, že někde není žádná úcta k tomu druhému, že se nepodporují, to je k ničemu. Takže my můžeme být šťastné, že máme fajn chlapy :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka