Chodíte ven s miminkama, když jsou takové mrazy?

08.01.2009

Dobré ráno všem maminkám a samozdřejmě ostatním chtěla jsem se zeptat jestli chodíte ven s miminkama, když jsou takové mrazy?Nám je půl roku a váhám jestli jít nebo nejít ven měli jsme trochu rýminu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak nám procházky venku doporučila přímo doktorka - malá má strašnou rýmu a venku se jí prý dýchá líp!! ;) Jinak nám byly teď 4 měsíce!! Tak si myslím, když to svoje zlatíčko pořádně zababuláš, bude to fajn!! ;) :a:

AHOJKY...my chodíme ven téměř každý den, aspoň na hodinku.
Malá si zdřímne v kočárku a já se aspoň provětrám...a chodíme hned po obědě.
Ale jak píšou holky...pokud by mělo být hooodně pod nulou a foukalo, tak to se pak nechce ven ani mě.

tak my chodíme zachumlaní tak do -7. Dnes je ale -14°C, tak čekám, jestli se teplota po poledni umoudří. Doma je to děsný, malý spí maximálně 3/4 hodiny a co potom...? Venku mu to svědčí, dokonce nám i vymrzly bacily z nosíku, zlepšila se nám rýmička. Honzíkovi je 5 měsíců. Pa Dana

U nás je přes den tak mínus pět šest a ven chodíme tak na hoďku. Myslím, že mně je větší zima než Katy :s: Ale četla jsem, že ani s většíma miminkama by se nemělo chodit, když je deset a víc pod nulou...

ahojky, tak my chodíme kolem -5stupnů, ale tenhle týden jsme nebyli, malej měl teploty a i byly mrazíky :00: když prcka zachumláš tak aby mu tam nefoukalo tak bych šla :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka