Poradna 19+3 a cs1

07.01.2009

Ahojky, dneska jsem byla v poradně. Jsem 19+3. Už od 16 tt mi tvrdne děloha, tak jsem to Dr. řekla. Dozvěděla jsem se, že jsem na špičku prstu a čípek trochu změknul a mám cs1 :jawdrop: . Za 14 dní se mám přijít ukázat, že mi udělá cervikometrii a dala mi magnezko. Prý kdybych měla to tvrdnutí častěji, tak mám jít do nemocnice na kapačku. Strašně mě vystrašila, přišla jsem domů a potajmu jsem brečela. Manžela to moc nezajímá, když jsem mu to říkala tak jsem se dočkala jenom hm, ani se nezeptal co to znamená, chjo :r: Mám strach, kamarádka třikrát potratila, naposled ve 23. týdnu :?

Ahoj, mě děloha tvrdla od 20 týdne, několikrát jsem ležela ve špitále na kapačkách, ale stejně to nepřestalo. Odpočívala jsem s nožkama nahoru. Nakonec jsem ještě přenášela. Ale u druhého těhu jsem to trochu podcenila a porod přišel v 35 tt. Ale všechno dobrý. Držím palečky

Tak šup, lehnout, nožky nahoru a klídeček. Nechala tě doma? Tak si pořiď nějaký pěkný knížky, ať se naladíš pozitivně. uvidíš, bude to dobré. Myslím, že kdyby to bylo hodně zlé, tak tě pošle do nemocnice. zatím jsi doma, tak pořádně odpočívej :\x:

Mě taky tvrdla děloha, dostala jsem magnézko a musím zaklepat, že už je to dobrý. Nicméně mám stále CS0, takže jediné, co ti můžu doporučit, je šetřit se a snažit se být v klidu. Určitě to všechno dopadne dobře.

Kočko, lež, odpočívej, pokud možno vůbec nic nedělej. a když budeš mít pocit, že ti bříško opravdu tvrdne víc, tak šupej do nemocnice, i v noci. tohle jsem měla v 15tt, byla jsem ve špitále týden, píchali mi magnézko, pak to bylo celkem dobrý. byla jsem celý těhu už pak doma, někdy to bylo lepší, někdy horší. určitě ti nemusím psát, aby jsi byla co nejvíc v klidu, to bříško taky ovlivní. jo a taky mi pomáhalo to tvrdnutí rozdýchávat, prostě když mi bříško ztvrdlo, tak jsem do něj hodně zhluboka dýchala, ono to pak bylo lepší ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka