Opět ukázka testíků:-)

07.01.2009

Ahojky holčiny,
tak jsem rozhodla vám sem dát opět k posouzení své těhu testíky:-) Čárka sílí, z toho mám neuvěřitelnou radost, ale i přesto se chci zeptat na vaše názory.... ;) Myslíte, že při mimoděložním těhu taky čárka na testíkách takhle sílí :? Já vím, řekla jsem si, že se tím už nebudu zaobírat, ale hold ten červík pochybností, co mi nasadil doktor tam pořád je. Dneska mám od poslední MS 48 dní, v pondělí na UTZ byla vidět jen zvýšená sliznice, prostě to pořád počítám a počítám...asi už blázním. No snad jsem měla ovulku později a tudíž i mimísek je zatím menší...kruciš už aby bylo 21.1. a já v bříšku měla krásně uhnízděné kuřátko se silným srdíčkem :||): :h:

Takže, hCG u mimoděložního stoupá taky, ale velmi málo a pomalu, ne tak jak v děloze exponenciálně - každý den násobek včerejška (sliznice vejcovodů není tak bohatá jako v děloze, plod je hůře zavrtán), touto dobou bys jistě měla již bolesti - píchání na stejné jedné straně, třeba i s vystřelováním do stehna - neplést se zaraženými větříky - hormony ti dělají teď více zácpu a může to píchat, ale proměnlivě, ne na stejné straně.

Další věc, děloha je zahnutá dopředu a postupně se rovná teď, zevním sonem není hoooooodně dlouho nic vidět a tím vnitřním nedohlédne když je ještě nevhodně ohnutá - natočená, navíc tam jsou rušivé artefakty větříků a pohybu střev.

Opakovaně se mi tu nelíbí přístup gynekologů, jsou schopni fakt ženskou vyplašit!

Taky se tak teď utěšuju :) Jdu ve středu, ale byla později ovulka, tak nevím co bude vidět..

Tak nevím jestli tě potěším ale podle mé zkušenosti asi takhle:sílit klidně může protože jsi těhu a to maličké roste ať už je to v děloze nebo jeli to mimiděložní tak ve vejcovodu Ale jestli počítám dobře tak teď by jsi byla cca 7tt takže už bys teoreticky musela mít aspoň občas bolení v podbříšku ze začátku jsou slabší ale kolem toho 7tt už to opravdu bolí aspoň já to tak měla par minut to bolelo pak to přešlo a jak to rostlo byli i větší bolesti a také jsem pak krvácela.Držím palečky a myslím si že to bude v pořádku :one: :a:

Ahoj bobku. :a: Tak už píšu po druhé,jelikož mi to vypadlo. :-g( kdyby to bylo mimoděložní,tak by čárka nesílila byla by slabá.Už ti zakazuji na to myslet! :s: :///: já byla u Dr. včera a stejně mám přijít až 27.1.Ale taky jsem to nevydržela a šla tam.je lepší tam jít až kolem devátého týdne.Drž se a pa pa :a:

Ahojky, no já si vždycky myslela, že když jde o mimoděložní, tak že jsou i velké bolesti břicha.. Podle mě, až půjdeš na příští utz tak už bude miminko krásně vidět.. :-). Teď ještě bylo brzy.A i podle testíků je viděť, že se miminku u tebe líbí a určitě se hezky zabydluje v bříšku.. Budu ti držet palečky, ale uvidíš,že to určitě bude dobré!

jo holka tak to ti neporadím,uvidíš toho 21.ale doufám,že to bude o.k. a ty budeš tu patřit mezi nás těhulky.těstíky ti nic neukážou,zda jde o mimo nebo ne.ale neboj vše bude dobré,držím palečky.papapa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka