Prosím o odpověď

07.01.2009

Dobrý den, chtěla bych se optat jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná. Poslední MS mě začala 4.12. a poté jsem vysadila (první měsíc) antikoncepci, kterou jsem brala přibližně 3,5roku.Měla jsem vždy pravidelný cylus po 28dnech. Během měsíce jsem měla pohlavní styk v "plodném období"/pouze podle výpočtu, neměřila jsem si BT atd./13.12., 17.12 a 21.12. Zatím všechny těhotenské testy mi vyšly negativní(neměly ani světlou druhou čárku) a to jsem si zkoušela i ty s citlivostí 10mIU/ml. Téměř žádné příznaky nemám jen na občasnou bolest /pnutí/ v prsou,únavu a trochu hustější bílý výtok. Když jsem volala dr. abych se objednala na prohlídky, tak mě objednala až na 23.1.09. Zdá se mi, že je to až za dost dlouhou dobu. Co si myslíte vy?
Děkuji mnohokrát za odpověď

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já se také přikláním k tomu že je to po vysazení HA je to změna pro tělo,měla jsem v tom také chaos ale třeba se mylím :a:

Ahoj, já bych se k tomu vůbec neupínala. po vysazení antikoncepce můžeš mít dobrý chaos cyklu. Ale taky už můžeš být těhotná. Já jsem mívala vždy cyklus po 26 dnes, HA jsem brala 8 let (cyklus 28 dní) po vysazení jsem měla opět cyklus 26. Otěhotněla jsem za tři roky, chtěně a za měsíc snažení. před tím jsme nechtěli a řešili to prostě jen tím, že jsme si dávali pozor. Být tebou tak to prostě neřeším a počkám na kontrolu k doktorovi. Buď ti potvrdí těhu, nebo aspoň zjistí proč máš takový cyklus.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky