Smůla se nám lepí na paty :-(

06.01.2009

Nejprve chci všem popřát jen to NEJLEPŠÍ v Novém roce :k: :h:
Tak jsme se v sobotu vrátili domů z Moravy, ale byli jsme na cestě 7h! V Náchodě jsme se stavili nakoupit a ejhle opět nám imobilizér vypověděl službu a nemohli jsme nastartovat a dojet domů :r: :r: :r: Zima jako :pig: , Michálek po nemoci, ale štěstí bylo, že jsme aspon mohli být v Hypernově a že se nám to nestalo třeba v Polsku :r: Dojel pro nás kámoš, hlavní je, že jsme se domů dostali. Auto jsme tam ale museli nechat a manžel se tam ještě večer pro něj vracel a auto rovnou odvezl do Dvora Králové, to nás stálo 900kč. Včera tam jel znova, ale zbytečně,pak mu volali, že oprava bude stát 18 000kč.....to jsem už teda s nervama nevydržela a :r: . Chtěl vypojit imobilizér, zprvu mu řekli, že to bude stát 8 000až 10 000kč, později mu řekli, že až 13 000kč, to se už manželovi nezdálo a volali jsme do Trutnova, kde jsme už 2x s tímto problémem byli a dneska ráno odvážel auto tam. Ještě se nevrátil a tak čekám co s tím teda je a kolik bude nakonec ta oprava stát, ale už teď nás to stálo to ježdění 2500kč. No a aby toho nebylo málo, tak má matka se rozešla s přítelem a vrátila se bydlet k nám do bytu 3+1, tak vůbec nevím jak to budeme dělat, protože tady s náma ještě bydlí můj bratr....jsem ze všeho vážně na prášky :w:
Jinak Miška od 28.12. sám chodí, máme 4 zoubky a rostou nám další 2....jo a v noci už nepapáme :dance: Mějte se krásně a jak budeme na tom lépe, tak se ozvu...nechci Vám tady kazit naládu :r: :a:

všechno a pořádně. To je nášup, moje mamka je hodná babička,ale bydlí v paneláku v bytě pod náma a občas mám nervíky na pochodu,už jsem to tu jednou řešila s Alenkou Mocovou a krásně jsme si notovaly :s: , vím,že máma je máma,narozdíl od tchýně,ale něco jiného je vidět ji na návštěvě a občas a něco jiného ji vidět každý den a do toho je u vás váš brácha,no to musí být na budku :00: ,to bych měla taky motolice :s: a neber to v zlém,ale prostě není nad vlastní soukromí, holka to ti vůbec nezávidim,já se tu můžu aspoň zamknout a máma nakoukne oknem :s: ,tak doufam,že sem tě aspoň rozesmála. JInak je neuvěřitelný jak sou si naši vodnářci podobní a přesně ten účes co má na první fotečce honim Fílovi na hlavě :s: ,fotky krásný situace doma méně, pomoct ti bohužel Peti nemůžu jen pohladit teplým slovem :) tak se drž a hlavně ať jsi zdravá. Mišáček je krásnej. Jo a co na to příbuzenstvo manžílek? Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Ahojky Gábinko, moc děkuji za hřejivá slůvka a povzbuzení ;) Máte jinak moc moc pěknou ikonku :one:
Budeš se asi divit, ale já mám vztah z tchýní mnohem lepší jak s mamkou :r: Mamka je hodná, to jo, ale je jiná :00: a bydlet tady takhle všichni pohromadě dlouho prostě nemůžeme :n:
Navíc nerozumím jejich vztahu....chodí tam občas dál....uvaří mu, vypere, vyžehlí, uklidí, ale bydlí prostě doma a občas tam přespí....jako třeba když tady má brácha slečnu, nebo když zrovna dojede rodina z Moravy ;) A jak píšeš, je to na budku.....2x mi nechala zapnutý sporák a už nevařila, občas je někde rozsvícený, atd atd....Míša na ní není moc zvyklej, tak nějaké hlídání, nebo procházky venku nehrozí a po pravdě bych to ani nechtěla, když to všechno vidím, ale jak píšu, hodná je :h:
Manžel je z toho taky na budku, ale co naděláme...jen si říkám, aby to časem nepřeneslo špatnou náladu i do našeho manželství :r: A rodina? Co na to můžou říct.....jen vydržet a doufat, že se to nějak vyřeší časem :00:

In reply to by PETRUSE333

Moje mamka je taky hodná,supr babička,ale je taky jiná :00: . A požádat o byt obec,že takhle bydlíte všici dohromady nejde? Ani bych se nedivila,kdyby to mezi vás vlezlo,vždy´t tohle se nedá dlouhodobě. Holka to vám ten nový rok pěkně začal :( ,vím že je to rodina,ale prostě každej hajdy do svého :00: . Tak trošku odbočim,jak se líbí mluvící pejsek Míšovi? My ho měli taky,ale malej si s nim vůbec nehrál o plyšáčky nestojí,jediný co u nás jede je plyšovej Mat a takovej ti uplně nenápadnej pejsek,co nám dala kámoška,bych řekla,že si ho ani nevšimne a on s nim i spí a tak jsem ho vezla na hory a mašinky,to se může zbláznit,Polární expres mi tu jede od rána :!k: a já mám te'ď taky prýma zábavu,malej začal konečně chodit na záchod (z nočníku měl hysterák i ze záchoda),ale ještě to zcela nepochopil a několikrát denně převlíkám :!k: . Jo a co k narozkám budete kupovat ,já mám pro malého kytaru s různýma melodiema a ještě pro něj chci tabuli na kreslení,takovou stojací co mají v Ikei.Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Jj konec roku na dvě věci a začátek to samé :r: Navíc je teď Míša zase nemocný a já se sebou lítám po doktorech...snad časem bude líp :?
No nevím, ale s pejsem si zatím hraje hodně málo...třeba ho to veme až bude větší :? Doma má spousty hraček, ale u ničeho dlouho nevydrží, ale co ho docela bere jsou pijánka...to u toho tančí jak v leže, v sedě, tak i ve stoje :s:
Jinak taky má oblíbenou hračku, ale s tou teda jen spinká a taky jí sebou všude beru :s: Dostal jí od taťky(manžela), když se narodil :h:
Jééé no tak to bude mít Filípek krásnou hračku....já zatím ještě vůbec netuším co mu koupíme :00: ....snažíme se přijít na to co by ho chytlo a trošku byl samostatný, nebo já teď doma nic neudělám a po ránu je mi dost zle a do toho Michálek, tak se někdy fakt cítím jako zpráskaný :dog:

ahoj Petruško, to mě moc mrzí, že se vám to tak se*e :( My jsme měli problémy s autem v létě, zůstali jsme viset 500 km od domova, taky s malou a já měla co dělat, abych nezačala bulet a za pár hodin na to volala ségra, že táta měl zrovna mrtvici. Oprava z nás vycucla všechny úspory, ale hlavní je, že táta se zlepšuje a už sám chodí i hýbe rukou :one: věřím, že u vás se to taky v dobré obrátí a hlavně, máte krásnýho zdravýho chlapečka, je fakt moc krásnej, hotovej poklad a co víc si může člověk přát ;)

ahoj Petruško, to mě moc mrzí, že se vám to tak se*e :( My jsme měli problémy s autem v létě, zůstali jsme viset 500 km od domova, taky s malou a já měla co dělat, abych nezačala bulet a za pár hodin na to volala ségra, že táta měl zrovna mrtvici. Oprava z nás vycucla všechny úspory, ale hlavní je, že táta se zlepšuje a už sám chodí i hýbe rukou :one: věřím, že u vás se to taky v dobré obrátí a hlavně, máte krásnýho zdravýho chlapečka, je fakt moc krásnej, hotovej poklad a co víc si může člověk přát ;)

In reply to by Silvik.52

Ahojky Silvinko, tak to mě mrzí, že jste na tom byli tak zle a vím, že máš pravdu, že čert vem peníze....ty budou a my né a důležité je zdraví :h: No já to v tom autě teda psychicky neunesla a bulela :r: Miška byl čerstvě po nemoci a venku zima jako :pig:
Jsem ráda, že se tatínek zlepšuje...jen tak dál a ať je to den ode dne lepší a lepší :h: :k: :h: Mějte se krásně :a:

Petruško,zatni zuby a vydrž :one: Když ti bude nejhůř,tak si přitáhni k sobě toho náááádhernýho klučinu a hned bude líp :one: :a: :a: :a:

In reply to by rena2

Děkuju Ti Reni, snažím se, ale není to vůbec lehké :r: Navíc už třetí den, se mi děsně točí hlava a táhne mě to doleva, tak mě manžel musel odvézt k dr....zatím se neví co to je, ale někdy se prý stává, že se za uchem udělá boule, která tlačí na nervové centrum a dělá to paseku. Mám strach, abych sebou nekřáply, když bych byla s Míšou sama doma...co by tady chuděrka moje malá dělal :r:

In reply to by PETRUSE333

Doufám,že to bude dobré a držím palce :one: . Tak nad tím jsem už taky přemýšlela co by se stalo kdybych třeba omdlela :? Při bolesti omdlívám,ale poznám to dopředu a snad bych stihla Matýska šupnout do postýlky....hm nevím....snad se nic takového nepřihodí ;) :a:

AHOJKY PÉŤO!!!!!! :k: :k: :k: :a: :a: :a: :a:

Jak už tu bylo psáno,hlavní je zdraví a úsměv a radost
našich dětí. :h: :h: :h:
A ty máš tak krásnýho kluka.... :h: tvrdím už to tak dlouho a
on roste pořád jen do krásy!!! :one: :one:
Je opravdu celý táta a když Vám to spolu klape,všechno ostatní
je jen maličkost! :k:
Měj se moc hezky,určitě se brzy všechno vyřeší a bude fajn!!! :ww:
PA PA!!!! Drž se!!! :a: :a:
PS: Ty fotky s dudlíčkem jsou úžasný a ta vedle!!! :qu: :qu: Ty řasy-jak
smetáčky!!! :dance: Pane jo!!!! :h: :h: :h: Idol dívčích srdcí zasahuje!!! :h: :h: :h:

In reply to by mona80

Ahojky Monísku, dlouho jsem Tě tady nepotkala. Děkuji za komplimenty :h: Jj bude určo líp, ale nejsem zrovna optimista, ale jak je psáno....důležité je zdravíčko :k: :h: A jak se jinak máte?

In reply to by PETRUSE333

Péťo,Míšo.... :h: :a: :a:
Sem tu sice každý den,spíš dopoledne
mrknu na zprávičky a co je nového,ale
už to není jako dřív... :\/:
Málo-kdy narazím na ty tvářičky,se kterýma
sem prožívala celý těhu a tak.Prostě všehno tak letí. :k:
Lidičky se mění,proto jásám,když vidím známý tváře a
koukám jak rostou. :ww:
My se máme fajn,Milánek sice bojuje se zoubkama.Klube se
třetí nahoře,ale i tak je to zlatíčko. :h: Je moc hodný,oproti Štěpě,
která dá se říct profňukala celý svůj první rok!!!! :\\:
Takže až na tu zimu,mrazy a blátivo je to fajn.Na hory nejezdíme,takže teď
po vánocích bych brala rychlý skok do jara!!! :k: :!k:
No a ty??? :k:
Snad se to s maminou vyřeší,nadruhou stranu je dobře,že po rozchodu
bude mezi svými. :k: Který jí mají rádi a budou jí oporou.Určitě jí do smíchu nebude
ještě nějaký čas. :k:
A když uvidí Mišku :cc): ,jak se na ní směje.Bude jí hned veseleji!Tak se měj jak jen to
jde a doufám,že se tu zas sejdem na pár řádků!!! :k:
Pa pa Monika. :a: :a: :k:

Ahoj Petí, fotky jsou nádherné :h: Alespoň ten Míša vám vykouzlí na tváři úsměv, když se vám to jinak tak všechno s prominutím sere. :( Tak snad bude líp a mějte se krásně :c:

In reply to by Aajka007

Ahojky Ajuško, děkujeme.....vy máte mocinky pěknou ikonku :one: S Miškou je to všechno mnohem lepší, ikdyž teda na Moravě byl pěkný protiva, ale dělá nám radost....je hodně učenlivý, jen by mohl být trošililinku samostatnější a bylo by to fajn, ale hlavní je, že je zdravoučký :h: :k:

ivka222

no Petruško,nejní ti co závidět,mít svoje soukromí je dost důležité,můžeš s nima vycházet za dobře a stejně se nějaký ten mráček objeví,mno přeju ti ať to co nejdříve vyřešíte a máte klid domácího krbu,jo a malej je fakt fešněj :one:

Ahoj Pati, vůbec nekazíš náladu, jen se vypovídej. Od toho tady jsme. S tím autem to je pech, ale peníze budou a my nebudem. Hlavně, že jste všichni zdraví.
S tvou mamkou to asi bude těžký, tolik lidí v jednom bytě. Určitě ví, že se o sebe musí sama postarat a dá se brzo do kupy a něco si najde. Jinak by jste tam všichni zcvokatěli. Držím palce ať je ti brzy líp.
Michálek je moc krásnej kluk a šikula, že už chodí. Naše Sabina už víc jak dva měsíce chodí s pomocí, ale sama nic.20.1. bude mít deset měsíců.

Nojo když se daří tak se daří!S tou mámou je mi to líto musí to být asi těžký mačkat se v takovým bytě.Já jsem u našich týden a už se těším domů :00: Jinak jak koukám na fotky tak se známe z AEG!

petulinko, to je tak vzdy, kdyz se sere jedna vec, tak se sere i druha....atd.. s mamkou je mi to lito ale pokud je rozumna tak pochopi ze takhle se bydlet neda a neco si snad najde.. nebo treba i s brachou by mohli..
drzim palce at to auto vyjde co nejlevnejc..
jinak misanek je krasnej jako vzdy a navic sikovnej!!! ten muj lenoch chodit nechce.. ani za ruce. jen sam kolem nabytku.
posilam ti aspon :k: abys mela aspon o trosku hezci den..

In reply to by Hankitacz

Ahojky Hani, ona ví, že takhle to na dlouho nejde, ale momentálně je bez zaměstnání, tak nehrozí žádný podnájem bo by to z podpory neutáhla :n: Brácha s ní bydlet nepůjde bo už má taky svůj život a svojí slečnu...letos mu bude 25 let :dance: A neboj se Mathiásek to všechno dožene...každé dítko je jiné :a:

Neboj, bude zase dobře :w: Raduj se z nádhernýho kluka :h: A ostatní se nějak vyřeší :one: Já bych ale byla taky hotová z toho, když by se mi do bytu nastěhnovala mamka........, mám s ní super vztah, ale bydlet :n: :n: :n: Ale neboj i to se nějak vyřeší, tolik lidí v tak malém bytě bydlet nemůže.... Máme taky 3+1 a jsme tu s 2 dětma a pořád nadávám, jak je to tu malé...., že jsme měli stavět, ale teď už se mi do toho nechce :w:

In reply to by Kačula

Děkujeme :k: Dneska to už s autem vypadá lépe, že to nebude snad až tolik stát, ale přesně nám to řeknou zítra. No to máš sice pravdu, že tolik lidí v tak malém bytě bydlet nemůže, ale mamka je bez práce a nemá kam momentálně jít a ani žádný podnájem nehrozí zatím bo na to nemá kačky :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka