Katalinkac

07.01.2009

Nevíte někdo něco o Katalinkac?????Jsem jakásik napnutá :oci:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj misko, tak ja tady porad strasim :-( Dnesni KO v porodnici malej prospal, takze monitor byl naprosto klidny, delozni cinnost temer zadna, az teda na dva "vezaky", jinak stale zavrena.....od vcerejska mam pritom bolesti jako blazen, vcera jsem mela poslicky od pul osme az do pulnoci, kdy jsem je zaspala a to po peti minutach, zada bolely jako cert.....a pritom dle nalezu stale NIC. Dnes po kontrole mi ale zacala VELMI mohutne odchazet hlenova zatka a odchazi takrka doted.....bolesti sem tam....tak ja uz nevim....v sobotu jdu na dalsi KO, a dalsi sobotu popr. na vyvolani.....uz to chci mit za sebou, jsem z toho mrzuta a smutna a ja nevim co jeste.....

In reply to by Michaluska

Jee, kez by to tak bylo!!!Tohle mi zni jako rajska hudba... :///: Uz to chci mit za sebou a to svoje zlati u sebe! hodiny se mi vlecou jak cele tydny, cekani je silene, zvlast kdyz nemam co delat a manzel denne v praci :r: Tak doufejme, ze se to blizi, i kdyz ja uz tolikrat doufala, ze uz to citim, ze UZ to bude a vzdycky houbelec...ze ted radeji budu pocitat s nejhorsim a radejc budu mile prekvapena....A co Terculka?? Roste jako z vody, vid?? S detma ten cas utika, nez se stihnes otocit, budou ti za ni slidit kluci :s:
Koukala jsem taky na sraz, takze ma byt ve tri?? Ja jen doufam doufam, ze se budu moct zastavit, aspon treba na hodku, ukazat malyho a dat rychlej pokec :one:

In reply to by katalinkac

To čekání je fakt nejhorší to jo.Musíš se snažit si udělat nějakej program na každý den.Já jsem to vždy měla rozplánované tak,že jsem nevěděla kam dřív a tak mi to uteklo rychle.Najednou jsem rodila a to jsem měla jít na oběd a do kina :s: Bylo léto,to bylo lepší.A teď s Terinkou....jajaj toto letí chjooooooooo :n: Už se sama převaluje na bříško a žvatle papapa,bababa :s: To je sranda :s:
No počkej počkej...na sraz dorazit musíte!!!Je to blby ve tři???Já zas aby se mimča vyspinkaly..

In reply to by Michaluska

Ne, ja myslim, ze ve tri v poho!! Mne je to celkem jedno, ja budu rada, kdyz vubec nejak zvladnem dorazit (spis kvuli tomu, ze malej bude malej a vubec nevim, jak MOOC bude chlapec spolecenskej :///: ) , ale samo ze pokud to bude jen trooosinkuuu mozne, tak dorazm, pac jinak budu doma chytat ponorku ://: Toz uvidime....tak ja padim spinkat....pozdravuj tu svou princeznuuu!!! A jakmile neco, tak pisnu!Bud sem nebo ti poslu sms. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka