poradna 10měsíců, hubnutí, flaška, muž..borde...:-(

07.01.2009

Ahoj holčiny, jakpak se máte? My byli v poradně, tak Monča váží 9350g a měří 74cm... :c: :one:
Co se týká hubnutí, tak mě to na www.flora.cz chytlo..je to bezva, jak to všechno počítá..a Zatím se držím, ale je to teprve 4den, tak není co oslavovat..ale stejně, jak už jsem někde napsala, první dvě nejlehčí dvě kilča jsou dole..tedy 1,7kg asi, abych nekecala..:-) Mimochodem BMI mi vyšlo 29,8 a 30 už je obezita..fůůůůj.. :pig: :spid: :pig: :cat: :spid:
Flaška, holky, já ztratila flašku..hledala jsem už úplně všude, ale kam ji mOnča schovala to tedy nevím..mimochodem mám jen dvě na mlíko, na šťávu, čaj...a teď mám problém...koukala jsem i do koše..nic.. :00: :r:
A naposledy muž..má zase strašnou práci a trdlo si nevypl motor a rozsekl si prst..má strhlej nehet a kousek masa.. :§) :§)
TAk a to je všechno..už jsem se vypsala...to ten nový rok začíná..díky všem co dočetli a taky mi napište jak se máte!! :h: :k:

Ahoj borůvko :a: :a: :a: tak malá má tak akorát ne, je to kus ženský :!k: :!k: :!k: jinak na floře jsem taky přihlášená a ted už tam moc nechodím, protože to co já jím tam třeba ani nemají tak je to pak na prd :( tu ztracenou flašku ti nezávidím :( ale zas tak hrozné to nejní se koupí nová ne :!k: :!k: :!k: no a k mužíčkovi to asi muselo pěkně bolet :( ale brzy bude líp... Ještě ti gratuluji ke shozeným kilíčkům :one: :one: :one: :\x: :\x: :\x: já se snažím ale jak jsem začala držet dietu přišla šílená chut na sladké a já nemám pevnou vůli :§) :§) :§) ale zatím držím váhu 68kg nepřibírám to jsem ráda :)

In reply to by Macinka2

nojo, 68...to bych taky brala, i když před těhu bych byla zoufalá, ale přeci jen bych neměla tak pevnou vůli jako teď, já prostě na sebe nemůžu koukat a to nesnesu...kouknu do zrcadla a fuj..čuně...a my máme v obíváku zrcadlo přes celou stěnu..
nojo, flašku zítra koupím, ale zbytečný peníze...aspoň jsme si objednali lístky do divadla, to bude fajn..:-)

Bueee to muselo bolet... :( Každopádně gratuluju ke shozeným kilečkům! :k: Já jsem ostuda... neřeším, nepřepínám :a\|:

Ahoj Borůvko tak to je malá pěknej kus má stejně jako náš Adámek :s: :one: Já ti držím palce ať to s tím hubnutím vydržíš já bych umřela nejíst :00: já radši hubnu pohybem chodím cvičit co to jen jde to my nevadí ale já jídlo miluju :hu: snažím se omezovat to se ví ale dieta to nééééé :n: Manžílka je mi moc líto chudák to muselo bolet :r: Stou flaškou to znám taky já jich mám pro jistotu 6 :s: :s: :s: Tak se holky mějte fajn

In reply to by alena mocova

jojo, r říkala, že je velká a šikovná..:-) já neříkám, že nejím, to bych taky nemohla, ani dietku nedržím, ale snažím se jíst co dvě hodiny, nedojídat se a hodně zeleniny a ovoce..:-) taky chodím cvičit, ale doma nezvládám, i když jsem párkrát cvičila, ale nikdy sem na to neměla klid..tak chodím 2x týdně..

Ahoj Borůvko,tak já ti gratuluju k prvním schozeným kilům.Já se do toho pustila už před vánoci a do teď jsem sundala 7 kg(asi za 2 měsíce).O Vánocích jse asi 1 kg přibrala,ale už je to zase dole.Mě váha stála díky kojení,jak jsem přestala,jde to mnohem líp.Doufám,že do léta budu zase štíhlá holka,potřebuju ale ještě 10 kg sundat.Doufám,že se Monča přizná,kam ukryla flašku,já mám taky jen 2,takže bych byla pěkně namydlená.No a Monče gratuluju k jejím skoro 10 kilíkům a manžel ať nezoufá,prstů má 10,kdyby tam strčil nos,bylo by to horší :s: (trochu černý homor-promiň)

In reply to by Dalinka

:///: No tak to jsi šikulka, to já bych taky chtěla tak nějak schodit v průměru za měsíc!! :-) přes vánoce bych to tedy ale nezvládla, naopak jsem si přibrala docela dost.. :spid: ale jdu na to...:-) potřebuju minimálně 14kg, aleupřímně bych chtěla 24.. :jawdrop:

tak gratulace k prvnim dvou kileckum :\x: jen tak dal!! Flaska bude urcite na miste, na ktery jsi se koukala uz 5x, to zname takove skritky co delaj tyhle naschvaly :///: :///: :///: no a k muzi - sice trdlo, ale tvoje milovany, vid? :c: co maminka? uz je to lepsi?

In reply to by lulisek

Ahojky, nojo, trdlo!! uvidíme zda mu tam nehet vůbec kdy naroste..:-(
Maminka už je lepší, zvládly jsme to, jen je tedy pitomý že na parte máme napsáno, že zemřel Jindřich Grünval ve věku 74let a on byl Jindřich Grünwald a bylo mu v prosinci 73...ale už jsme se s tím smířili...i když ještě si rozmyslim, zda na ně v pondlí nevlítnu..tvrdí, že to táta na jednoduchý v přepsal, on tvrdí že ne...
o tý flašce si to taky myslím, ale já ji fakt nemůžu najít, ani muž ji nenašel..ale přece se nestratila v 2+1... :00:

In reply to by lulisek

no právě se na to hned nepřišlo..:-( A parte už jsou roznesený, táta prd vidí, takže to určitě nekontroloval..
Flaška není..není..není..holt zítra koupím novou, ach jo.. :§)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no tak já taky měla po 5,5t včera 6t..dneska má zatí 3,6t, ale mám před sebou rybičku s bramborem, nějak se mi to posunulo, ten oběd, takže to hravě doženu...:-)
Ty nejez pod 6t, ať jsi silná na to otěhotnění, být tebou jím alespoň k těm 7t a hodně toho ovoce a zeleniny, ať máš vytamíny a papáš kyselinu listovou, tak je na otěhotnění dobrá a ještě snižuje výskyt DS..:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dawnův syndrom...ale tím tě nechci strašit, je to taková ta větší hlava u miminka..:-( Moc o tom taky nevím...naštěstí se nás to netýkalo..i když mám známou, co takový miminečko má..
Jé já si tam nenastavila kolik chci zhubnout, aha, takže já vlastně nevím kolik mám papat, jdu tam mrknout..:-)

S BMI si nic nedělej, mám 29,6. Taky jsem zaregistrovaná na flora.cz, máš pravdu, že je to tam super. Dokonce za poslední dva dny jsem snědlo všeho nedostatek, skoro o polovinu kj!!! Tak nechápu, kde se ty kila berou. Naštěstí se nevážím, vždycky poznám na kalhotách, jak jsem na tom.
Tak hubnutí zdar. Jo a ještě jedna věcička. Jím co 3 hodiny, a žaludek se mi fakticky zcvrknul!!!!

In reply to by Mikitka

Já se taky snažím, ale někdy semi nepodaří..jím tedy co dvě..:-) ale třeba dneska jsem jedla až kolem 12tý, ale vstávala jsem už v 8...takže špatně..ale to fakt nešlo stihnot...jindy bych něco strčila do pusy, ale to jsem teď nechtěla... Pechy psala, že na hubnutí, by jsme měly sníst okolo 6200kj..to já tedy jím..i když jednou o dst míň..ale dneska to určitě sním, mám toho v plánu ještě hodně..:-D Já už budu mít taky míň, když už nemám 84..ale stejně..no vždyť jsem ti psala, že vypadám dost podobně...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky