Příkrmy

07.01.2009

Holky co přikrmujete nebo se chystáte přikrmovat čtěte :(
http://ekonomika.idnes.cz/kupovana-kojenecka-vyziva-je-zdravejsi-nez-pr…

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc děkuji za odkaz na článek. Naštěstí jsem Honzulkovi od Hippu zatím nic nekoupila a už ani nekoupím. V nejbližší době jsem už chtěla začít malýmu vařit, ale jak jsem se naštěstí včas dočetla, tak to pro něj není nejlepší. Takže zůstaneme u hotových příkrmů dokud nám na zahrádce nevyroste vlastní zeleninka. Díky.

Alenas já kupuju taky od Hippu ovocné přesnídávky,ale tam právě píšou že jsou bez přidaného cukru

In reply to by Mihule

Já vím, že to tam píšou, ale měla jsem jednu švestkovou přesnídávku od 4 měsíců a tam byl ve složení napsaný cukr, tak možná to byl ten přírodní, nevím. Rozhodně tím nechci žádnou značku pomlouvat, možná jsem jen blbě koukala, promiň.

Ahoj, díky za odkaz na článek. Naštěstí kupuji výživy od Hami, které dopadly dobře, od Hipp ne - to jsem si i já sama všimla na etiketách, že ovocné přesnídávky obsahují přidaný cukr a masozeleninové příkrmy mají sůl - tak tomu se vyhýbám.
:a:

Ahojky,moc díky za článek.Teda to je nezkutečný,jak to ty hovada z prominutím můžou pustit na trh.A já zrovna Hippu docela věřila.Já teda vařím doma,což koukám taky není zrovna ideální,ale kupuju jen když není čas,nebo někam jedeme.Ale mam nakoupeno naštěstí skoro vše od Hami.

Dobrý to vědět, my budeme přikrmovat až za měsíc, ale je dobře že se člověk může podle něčeho řídit. Jen je strašný, kolik toho špatného je kolem nás... :( A že ani etketě na výrobku nemůžeme věřit... Ještě, že někdo dělá takové testy...
:a: Míša a Anettka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka