Seeznam věcí na miminko prosím pošlete mi někdo...

07.01.2009

Prosím holky potřebuju seznam věcí na mimčo musím začít nakupovat a nemám přestavu čeho kolik koupit.Moc díky :\x: :a: :a: :a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No jo, když se narodila, měla 43cm.Tak je osmiměsíční. Jinak tesco oblčky cherokee nám taky teď vyhovují, jen mě štve, že na zimu tam nemají žádná bodíčka s dl.rukávem.Ještě, že jsem si jedno balení newborn po třech koupila už v těhu, teď jsou to jediná, která máme ://:

:s: :s: :s: holky, fakt se směju. Určitě máte pravdu, to nezpochybňuju :w: :w: :w: Já jen že my jsem měli velikost 44. :\x: :s: :s: :s: 18.1. bude Janince 5 měsíců a nosí teď 62 :one:

In reply to by habiniki

No tak to je prďolka. 62 jsme si měla vzít do porodnice.
Ale kupuju hodně tesco a tam to celkem podle měsíců sedí.
Ze začátku ty newborn byly prťavý, ale ty 3-6 měsíců nosila do toho 5. a teď nosí 6-9.
Žana a Amálka

Díky holky :one: :dance:
Koupila sem jednu věc velikost 50 a myslela jsem,že 56 mi zatím na chvilku vystačí.Takže radši 62?Nemm představu na jak dloho to bude mít. :/;x:

In reply to by willyska

měla jsem strašně malej pupík, všichni říkali jak budu mít malý mimi. Aji jsem tomu věřila švagrová měla mimi 2,3kg. Malá se narodila 3.37kg a 51cm. Což je v normě. Taky jsem měla jednu 50. Narvala jsem to v porodnici na ni, když už jsem to teda koupila. Vypadala v tom narvaně. 56 měla tak tak. Rvala jsme to na ní aby to obnosila. Takže hned dorostla do 62 tu měla akorát a taky to moc dlouho nenosila, protože jsem jí to dala už pozdě. Na začátek 62 je nejlepší. Jo a nekupuj moc, protože já jsem nakoupila dupajdy, overalky.Ale nejradši dávám tepláčky a trička. Lepší se to vysliká při přebalování, žádný knoflíčky, lámání ramínek a nezavazí ty ťapky. Pak uvidíš co ti bude vyhovovat. Žana a Amálka

taky jsem jela podle seznamu. Doporučuju nejmenší velikost 62. Z té 56 mi vyrostla asi za týden takže to vůbec neobnosila a ničeho nekupju víc jak tři kusy. S tím si vystačíš na hodně dlouho a taky každý ti něco přinese.Žana a Amálka

Ahoj můžu ti přeposlat co jsem já dostala na mail, pokud mi ho napíšeš a nebo mrkni na nunynek.cz tam mají taky dobrý seznam...já to zrovna studuji :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka