Prosím poraďte s krmením:-(

07.01.2009

Ahooj holky. Všem přeji opožděně šťastný Nový rok s miminkama. Chci se zeptat, jestli nemáte radu na můj problém. Malýmu Vendoj jsou 2 měsíce a bumba dost pravidelně po 3 hoďkách. V noci vydrží i 6 hod bez jídla. Krmíme Bebou. Problém ale je, že mi papa papa, a pak se zasekne na 60ml. Dávám mu vzhledem k věku 120ml,ale to vypije málo kdy.Bojím se aby mu to stačilo. Do poradny jdem až v únoru.Hlady mi nebrečí. Ale těch 60ml mi příjde málo. Vážili jsme přes 4kg-před 3 týdny(při narození 2850g).Kolik vypili ve 2 měsících vaše mimča?Budu ráda za každou odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:

na chvilku byl klid,ale pak kluk zacal rvat a rvar koupila jsem klasicky sunar je i cenove prijatelny oproti bebe krabice kde jsou 2 sacky po 300g vyjde 194,-

Ahoj. My taky krmíme Bebou. Škubánek teda sosal ve dvou měsících tu 120. Záleží ale na tom kolikrát denně krmíte. Na tý plechovce je to rozepsaný v těch dvou měsících myslím na 6 krmení, že jo? Krmíte šestrkrát nebo víckrát? Aby vypil jenom polovinu, to mi příjde teda dost málo. Ale já to beru podle Kubíka. A to je fakt velkej žrout.

ahojky, jako přímo ti neporadím, ale když je spokojenej se 60tkou tak mu to asi stačí , a do poradny můžeš kdykoliv, nemusíš čekat až na termín, tam ti ho převážeji a můžeš jim o problému říct a určitě budou moudřejší :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka