Jaký čajík pije vaše zlatíčko?

07.01.2009

Ahojky holky,
tak mě zajímá, jaký čajík a od jaké firmy kupujete mimískům???
Já zatím vyzkoušela fenyklový sunárek a teď jsme koupili bylinkový od hippu a šípkovou růženku. Zarazilo mě, že od toho hippu má každý čaj jiné dávkování...jeden 2lžičky do 100ml a druhý 2 lžičky do 200ml.
Teď jsem našla reklamní vzoreček nějakého lipového čaje, prý pro klidný spánek...to by se mi líbilo. Malá hodně špatně spinká. Nevíte o takovém nějakém čajíku a jestli to má cenu?
Děkui za každý příspěvek :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj včera tu byla u mě zdravotní sestřička kouknout se na malého a doporučila mi fenyklový čaj a nebo takový ten granulovaný čaj. Já se spíše zeptala na heřmánkový čajík, protože ten jsem pila i já jak jsem byla miminko a můžeme i ten. Takže budeme pít heřmankový. :a:

feniklovy na vetriky, cajik pro dobrou pohodu, cajik na dobrou noc, obcas mu ty cajiky i strida,ale moc je nechce pit, nemam uz mesic mliko tak jsme na sunaru,ale sand po 4m vyzkousime ovocne stavicky od ukonceneho 4 mesice.

Mě říkala dr. že od půl roka můžu dávat obyč. čaje..třeba černý..že je to jedno..a ty granuláty nejsou moc zdraví...

In reply to by Michaluska

holky nebojte nedávám ho..to mi řekla dr.posledně....já kojím..a čaj mi malá nechce..jinak dávám fenyklový nebo heřmánek...ale když jsem to říkala dr. tak prý,že tyhle dávat nemám..pak si vyberte,že?

Dnes jsem četla různé testy příkrmů atd... HIPP na tom je nejhůř!!!!!Příkrmy obsahují hodně nežádaných složek...čajíku bych teda asi taky nevěřila :n:

ja používám od lerosu pytlíkovej s bylinkama a nebo kupuju už hotovej od hippu ovocnej ja ty granulaty nemam moc rada me nechutnaj tak je nebudu dávat ani malý

Ahojky, já kupuju od Hippu fenyklovej, malinovo-šípkovej a jablečno-meduňkovej, a to jí střídám. Malá mě taky špatně spí, to mě nenapadlo vyzkoušet nějakej pro dobré spaní, zkusím zo, děkuji za tip ;) A s tím dávkováním, dělám to jak je to na každé krabici napsaný, asi je každej čaj jinej, to nevím. A spí po tom čaji na dobrou noc líp :e): ?

Ahoj, fenyklový sunárek používáme taky. Ten vzorek lipového čaje malému chutnal, ale to je, co se týče čajů na noc, všechno. Měla jsem Maminčino pohlazení od Hippu a teď máme od Lerosu Klidné sny a mladej to prostě nechce. Začne to plivat a vztekat se. Asi mu nesedí ta lékořice, která tam je. Ta totiž v tom lipovém nebyla (tuším). Takže asi seženu tento. Od kámošky malá pije na spaní čaj od Humany a ten jí prý jede. Každému prostě sedí a chutná něco jiného. Tak zkus a uvidíš a nejlépe, pokud si můžeš ty čajíky s někým povyměňovat - to kdyby to té tvojí princezně nechutnalo. Ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka