Neděle 2. prosince..

02.12.2007

Ahojky holky!
Celý den jsem se sem nedostala. Za celý těhu jsem dneska spala nejdýl, vzbudila jsem se v 10:45, to je mazec! Pak jsem vařila a pak uklízela kuchyň. Na půl hoďky jsem se natahla a jeli jsme se mrknout do města na rozsvícenej stromeček a v cukrárně jsme si dali horkou čokoládu a zákusky. (Jela s náma i bábí)
A pozor! Když jsme přijeli, upekly jsme s bábí za 2 hodiny 2 druhy cukroví!!! A to jsem si myslela, že letos cukroví ani mít nebudem, jenže hned jak mi manžílek včera prozradil, že kuchyň začneme předělávat až po vánocích, padl mi kámen ze srdce a měla jsem velikánskou radost. Hned jsme zadělaly na dvoje cukroví.. (V tejdnu tu bude zase oxidovat zedník, tak se pečení pozastaví.) Ale pro ten dobrej pocit!!! 2 cukorvíčko už máme!!!
JUUPÍÍÍ :-))
Jinak jsem táák zničená, že zítra ani nejedu do školy, i když jsem to v plánu měla :( nohy a záda mě opět zradily.. jsem grogy
:(

Já jsem s dcerou v čera upekla taky dva druhy cukrový ,tak už mame celkem tři.Taky jsme se byli dívat na rosvícení stromečku,až na to počasí to bylo moc pěkný.

In reply to by martinkakloudova

My jsme právě rozsvícení stromečku prošvihli, to bylo už včera a my to nevěděli.. ale stejně by jsme nejeli, protože jsme tu měli toho zedníka a byla jsem moc ráda, že dneska manžel souhlasil, že se bude jen odpočívat.. jenže na mě vaření a uklízení v kuchyni už nepůsobí jako relax, ale jako totální uzemňovač :( věčný ohybání se.. stání atd.. je fakt mazec.. :( ještě že nevařím každej den, to nechávám na bábí, ale co už nechodím skoro vůbec do školy, tak vařím asi obden.. a fakt je to masakrózní..
aspoň že jsem se pak jeli dneska mrknout do toho města, do cukrošky a projít se nasvíceným náměstím.. to bylo moc fajn!

In reply to by sisina

Já jsem taky za to cukroví moc ráda, protože myšlenka, že budem bez cukroví mě dováděla k šílenství!! Ještě aspoň 4 druhy a bude to letos stačit, uvidíme, kdy se zase k tomu dostaneme..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka