otočena hlavička doprava

07.01.2009

ahoj holky,naša malá ma vacsinu casu otočenu hlavičku doprava,ked ju mam na rukach vždy sa diva doprava,položim ju na postel vacsinou pozera doprava,aj ked pasie marne sa snažim otočit ju dolava,pri paseni ju ma vždy doprava,dnes som sa snažila jej ju otočit dolava tak to rvala jak na lesy, chce sa proste pozerat vpravo.nema problem otačat ju dolava ale stve ma to a je to takto viac menej už od doby kedy sme prišli z porodnice.bojim sa že nakoniec skončime na niejakom cvičeni,nemate niektora skusenost???

Kliknutím vložíte smajlíky:

A nedáváš ji spát jen na jednu stranu do postýlky? Ivanka spávala na levém boku a naučila se otáčet hlavičku na kolotoč do prava. A když jsem ji nosila na rukách, tak mi taky otáčela hlavičku jenom ke svojí pravé ruce.Zkoušela jsem to dělat tak, že jsem jí zabránila svojí hlavou, aby svoji neotočila vpravo a to u nás v tu ránu praskala okna, jak řvala a pořád se snažila mi probourat hlavu a dostat se na tu stranu.... Tak jsem ji v postýlce otočila a když začala sledovat televizi, tak jsem s ní zaroveň začala sedávat na gauči tak, aby ji to nutilo otočit hlavičku za vzukem. :) A pomohlo to docela rychle. Ivance jsou teď tři měsíce.
JInak když se to neřeší, tak může dojít ke zkrácení svalů a pak by ti mohl doktor nakázat cvičit myslím VOjtovu metodu na protahování svalů atd... Holky to tady psaly... Tak pa, pa a hodně štěstíčka..

In reply to by Jana Dušková

tak sme otočili postielku tak aby sa pozerala na telku do druhej strany a zabralo to,tak aj zaspala,teraz mi spinka v lehatku a ma ju tiež otočenu do druhej strany tak dufajme že ta motivacia zaberie a budeme sa hold musiet sustredit na tu stranu ktoru nema rada :) inak je strašne šikovna a mrzelo by ma niejake to cvičenie :( tak papa a diky :)

ahojky,mě to Kubík taky dělá,že při pasení koníčků preferuje hlavně levou stranu a tak se ho snažím motivovat hračkama na tu pravou.Zkoušej to taky a malá se srovná.Jinak chodím s malým na RHB,protože má povolenější svaly na rukou a není to nic špatného.Naopak mi tam ukázaly,jak malýho správně nosit a chovat a tak... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka