Tak zitra se rozhodne..

07.01.2009

Ahoj holky.. :) Dlouho jsem nepsala ale dneska už musím.. :) Zítra jdem do CARu a jsem moooc zvědavá jak dopadneme. Modlím se ať je všechno v pořádku a ať můžeme co nejdřív jít na oplodnění.
Naštěstí mam tady 9.měsíční neteř tak nemám moc času myslet na hlouposti. :cc): :girl: :s:
Někdy mám pocit, že je to ďabel sám.. je úplně všude.. :) :00:
Občas na vás mrknu jak se tady máte. A vidím, že vetšině se daří dobře, co jsem moc ráda! :h: :k:
Tak mi zítra držte prosím palečky ať to dobře dopadne!
Všem snažilkám přeji brzké hlášení // a hlavně pevné nervy při snažení, těhulkám krasne a bez problémové těhu a maminkám ať mrňata dělají jenom radost!!! :dance: :k: :h:
A já jdu zlikvidovat ten biologicky odpad co ma malá v plence.. :jawdrop:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taaaaaak a tady je info z dnesni navstevy CARu.. :dance: :\x:
Holky v zacatkem unora jdem na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :qu: :qu: :qu: :qu: :h: :h: :h: :h:
Ja mam takovou radost, ze jak blbec cekam kde se co vycudi a skazi mi ji. :00: :00:
deloha je sice mensi ale je v poradku, ted jeste prekonat lednovou MS a hupky-dupky na nabeh cyklu na oplodneni.
9.2 jdu na sono a pak uz jen pockame na darkyni.
Preji vam vsem jen to nej!!! :) :k: :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuju... :) Ja verim, ze to tentokrat dopadne dobre... ;)
Co ty Misko, jak je?

Ahoj Lubko! Čtu to až dneska a držím palce i tak, jak jste dopadli? Moc doufám, že to budou dobré zprávy.

holky, věřím tomu, že se nám všem zadaří...je pravda, že všichni mluví o tom at na to nemyslíš...ale dá se to vůbec. Je tedy pravda, že mi tady ty stránky hrozně pomáhají si o to podělit s vámi a pak když nejsem zde tak nad tím vůbec nepřemýšlím a věnuji se něčemu jinému. Tak holky psychice zdar a žádný štres.....a hodně štěstíčka :qu:

nevím přesně, jak to udělám, abych mohla zároveň psát na počítačí a zároveň držet palečky, ale když to jinak nepůjde, tak si vezmu z práce dovolenou, udělám cokoli, abych to držení palečků neflákala ;)

In reply to by Lubka

stále to stojí za houby ;)
co týden volám na gyndu, jestli už se teda něco zjistilo, a furt nic ... vždycky mi tak třikrát čtyřikrát řeknou, že výsledky ještě nepřišly a na pátej pokus řeknou, že výsledky jsou negativní (tj. žádný problém se nenašel) ... byla jsem tak nějak nastavená, že výsledky vyšetření miminka dostaneme v půli února, ale s tímhle tempem mám dojem, že jestli to z nich vyrazím dřív než v dubnu, tak jsem fakt borec :///: ... ale jinak se snažím zachovat klid, protože si myslím, že dřív jak v květnu červnu bychom další snažení stejně nerozjeli, musíme nejdřív na nějakou pořádnou letní dovolenou :s:

Kocicky moje zlate.. Jde to tu strasne pomalu a nestihnu odepsat vsem ale dekuju moc za podporu.. :) Jste zlaticka! Lindusko, co ty jak se dari? Koukam, ze mas novou Ikonku.. :)Moc hezka holcicka! Jsem tady asi opravdu dlouho nebyla... :(
Lenicko.moje a ja to vypada u vas? Nejaka zmena nebo je to porad diagnoza chlap....
Lenicko.Zelvicko co ty? Jak se dari?
Boulicko tak si to uzi ve skole a vecer na icq cekam podrobne info.. :) Jasan sestricko?
Zanetko a co vy? Jak se mate? Co mrnousek?
Evicko co pak mas novyho?
Naty a co ty?
Vsem vam moc dekuju za podporua doufam, ze budu mit jen same dobre spravy.. :) Tak se drzte holky moje zlate.. :)

In reply to by Lubka

My jedem 23.leden do Prahy na kontrolni odbery a mozna v breznu,kdyz budou vysledky vporadku tak se stanu aktivni snazilkou,prehoupla jsem se do tricatnic a v lete budem mit po 10letech spolecneho ziti na psi knizku-svatbu,takze spousta novinek :///: :///:

In reply to by Lubka

no u nas nic noveho,8. mesic snazeni,tak uvidime,pritel slibil,ze se budeme snazit intenzivneji v novem roce,tak uvidime..ale ted budu aspon na chvilku zabavena,za tri tydny ma sestrenka termin,tak budu tetáááááááá,uz se na malyho hrozne moc tesime vsichni...moc moc ti drzim palecky,at vse dopadne,jak si prejes a zaslouzis ;) :k: :one: ...my jeste chvilku vydrzime,ted na tom nejsme uplne nejlip,tak by se mimi uplne nehodilo,ale kdyz se zadari v nejblizsi dobe,tak budu nesmirne stastna :j)

Ahoj Lubi,
jak jsem našla tenhle titulek,tak mi bylo jasný,že je to příspěvek od tebe :///: ...myslím na tebe od tý doby,co jsi mi o tom řekla :k: ..
držím palečky..jsem s tebou :h: !

Tak papa ségruška :a:
(Jsem tu jen na skok,dneska má ta SOŠ pro administrativu EU den otevřených dveří :s: ...)

ahojky lubko....moc moc drzim palecky,at je vse v poradku a muzes byt brzo tehulinka a samozrejme i vsem snazilkam preju hooodne stesti :one: :a:

Ahojky Lubi, moc ti přeji, aby vám to konečně vyšlo a bylo bvšechno v pořádku a ty se těšila ze dvou //. Budu držet pěstičky ať je vás víc :cc): :cc): :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka