odsávačka hlenů, teploměr

07.01.2009

Ahoj holky, pls poraďte a podělte se o své zkušenosti. Chystám se koupit odsávačku hlenů a teploměr rychloběžku, ale nevím, které vybrat. Poraďte prosím, co se Vám osvědčilo, ať nekoupím nějakou "capinu"
Díky pa!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,mi máme na vysavač a nedám na ni dopustit.Je to rychlé a šetrné,takže tím netýrám malou jako tou hadičkovou,což trvalo děsně dlouho a nic jsme nevytáhli.Tou na vysavač je to hned a malá ani nepláče-takže jsem pro tuhle.A teploměr máme rychloběžku,jsem spokojena.Jelikož teploměr v dudlíku by nám byl naprd-malá dodnes nechce dudlíka,takže bych ji ani nezměřila :a:

Tak o odsávačkách už tu řeč někkolikrát byla.Já nedám dopustit na ten vysavač, je to rychlý a vysaje toho víc než obyč,ale je teda drahší,já za ni dala kolem 400 kaček

Ahoj, zkušeností mám víc jak dost- odsávačka balonková je na h...o, ta ústní je dobrá na lehkou rýmičku, prootže neodsaje zadní rýmu, díky které mimi chrochtá a je v ní nejvíc bakterií-to odsaje jen ta na vysavač. My máme Nosátko, z lékárny, za 200kč, má garanci stálého podtlaku 0,02 BAR(ten tlak není nijak veliký, ale díky vysavači stálý, proto účiný, narozdíl od té ústní, u které se musíš nadechovat). U té ústní mi Janina řvala, u téhle vůbec-za 5 vteřin je dokonáno. A teploměr máme s ohebnou špičkou, digitální Geratherm flex za 140kč

odsávačku obyč z lékárny-dvě hadičky a mezi nimi takový malý kelímeček, nám se osvědčila a popravdě ani nevím jak vypadaj jiné. Slyšela jsem také něco o té na ten vysavač, ale tak brrrr, i když to prý vážně funguje. A teploměr máme také z lékárny-slečna tam na nás vyvalila hafo druhů, ale u nás zvítězil digitál za cca 70,-. Malýmu nevadí, je rychlý, časovaný se zvukem, no prostě dobrý :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky