rehabilitace

07.01.2009

Prosím o radu budu chodit z Dominičkou na rehabilitaci kvůli ochablým svalům.Točí se mi pořád jenom na jednu stranu a na té i spí.Přes den to střídáme, ale i přesto to nestačí.Setkala ste se stím některá.

zrovna min.týden jsem byla kvůli tomu,že malá otáčí hlavičku na jednu stranu u doktora a pak i na rehabilitaci. Včera měla 2 měsíce,ale je narozená dříve o 6 týdnů (narodila se 6.11., termín porodu byl 22.12.) Kvůli tomu má i trošku "šišatou" hlavičku na jedné straně. Na rehab. nás naučila cvičení. Malá u toho pláče,ale trvá to 20 vteřin a je hotovo. Cvičí se 4-5x denně. A musím říct, že se to po 2 dnech zlepšilo, takže vydržet. Na kontrolu jdeme tento pátek a příští pátek jdeme na neurologii,protože má trošku měkčí záhlaví.....kdyby něco písněte na mailík hoskova.30@seznam.cz Opatrujte se holky, bude zase dobře, nás teď k tomu všemu trápí bříško, máme koliku :§)

Luci, nevim Ti este odpovedat..v pondelok ideme s malou k doktorke a to kvoli tomu, ze hlavicku otaca furt na jednu stranu...pokial to nebude lepsie, tak nas posle na neuro. Tiez neviem do coho idem..ale podla vsetkeho budete cvicit vojtovku...je to cvicenie pre deti...niektore holky budu mozno viedet viac..ale so mnou to mamina cvicila tiez..drzim Ti palecky a neboj Dominika bude coskoro v poriadku a zacne sa tocit aj na druhu stranu..to cvicenie jej pomoze :c: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka