Konečně za Mnou

07.01.2009

Ahojte tak jsem si našla chvilku abych vám mohla popsat můj porod.Popravdě nebyl moc lehký.všechno to začalo 29.12. když jsem musela do nemocnice kvuli přenášení.Druhý den po hamiltnu po kterém jsem myslela že nic horšího přijít nemůže přišlo.30.12. v 19.00 jsem dostala pravidelné hodně bolavé kontrakce po 5 minutách.strávila jsem noc ne předporodním.nakonec mi kontrakce uklidnili injekci protože jsem se neotvírala byla jsem na 1.Ráno po návratu na pokoj to začlo ale na novo.bolesti jako blázen chodila jsem po chodbě a rozdychvala jednu kontrakci za druhou.Nakonec mi 31.12. v 16.00 praskla plodová voda.nejprve jsem myslela že jsem se počurala:)).nakonec mě převezli na předporodní.Jenže nález byl pořád stejný.dostala jsem nekolik injekcí,kapačku a furt nic akorát ty bolesti byli horší a horší.Už jsem byla fakt utahaná.ve 22.00 mě napojili na kardio a zjistili že mi musí zavíct sondu kvuli ozvickam.No nakonec se zjistilo že mi nic nepomaha takze to bude muset jít jinak.Napojili mi cevku(V kontrakcich to bylo fakt hodně nepříjemný),a už mě odváděli na operační sál.Vzbudila jsem se až 1.1.09 kdy mi zdělili že se mi narodila krásná holčička(nevěděli jsme pohlaví)Sára.Narodila se tedy 31.12. ve 23.30.měla 3700g a 50 cm.jsem ráda že je to za mnou.Malá krásně papá a přibírá.Po tom císaři se mi začlo dělat mlíko pozdějc.Ale zvládli jsme to jsem ráda že je hlavně v pořádku:))

ke krásné hlčičce. A přejeme oběma moc zdravíčka.
A musím teda konstatovat, že se v prosinci nějak roztrhnul pytel s císaři :-(

a soucítím...já sama první dceru rodila podobně - vyvolávali mi porod a rodila jsem 18 hodin, nakonec šla ale normální cestou.

no neměla jsi to teda lehký, hlavně, že už je to za váma holky. Máš krásnou dceru a pěkný jméno jsi jí vybrala. Tak hodně zdravíčka a rodinné pohody.
Kačka a Maxula

Ahojky, tak to moc gratuluju jsi jednička :one: takový porod bych tedy nechtěla, ale hlavně že už to máš za sebou a že jste obě v pořádku. Malá je nádherná :girl: , tolika vlasů :°: Tak si to mateřství užívej, teď už to bude jen krásny. Přeju ti hodně sil, ať ti malá krásně roste a přibírá a hlavně ať moc nepláče ať se ti to šestinedělí snáší co možná nejlépe. :qu: papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky