Koupání

07.01.2009

Ahoj maminky,mám takovou otázečku. :00: Včem je lepší miminko koupat?mám si koupyt vaničku a nebo lehátko do vany?Děkuji moc moc za názory :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. My máme vaničku. Koupili jsme do ní takový to umělohmotný lehátko a trvalo asi týden, než se ta jedna přísavka, co to lehátko přichytává ve vaničce, utrhla a nešla dát zpátky. Tak jsem koupala ve vaničce bez lehátka a asi v šesti týdnech se mi prcek najednou obrátil a místo týla jsem držela v ruce obličej. To mě trošku vyděsilo, tak jsme upalovali pro látkový lehátko. Ale to se nám zase do tý naší vaničky nevešlo, takže výsledek je, že od Škubánkových šesti neděl koupeme na látkovým lehátku ve vaně a jsme spokojený oba dva :a: .

já mám lehátko zatim v malý vaničce, za chvíli bude ve vaně, a až bude malej sedět, tak zase půjde dpo vaničky bez lehátka, protože tak spotřebuje míň vody, a lehátko ti uvolní ruce, takže podle mne je ideální kombinace obého :one:

lehátko v každém případě.Někdy potřebuješ volné obě ruce. Doporučuji to pěnové. Mám vyzkoušené obě i to látkové s kovou konstrukcí.
Jinak můžeš koupat rovnou ve vaně, ale mě se tam s malým miminkem špatně mainpuluje.
Teď už je to lepší když prcek drží hlavičku.
Nejlepší kombinace vanička a lehátko na první tři měsíce. Klidně si kup používanou. Já mám taky starší a nikdo by to nepoznal. Na mimibazaru ji seženež kolem 100,-. A opravdu tu největší. Miminka rostou neskutečně rychle.
Mám tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=16630330&tab=1 a je super.Žana a Amálka

ahoj ja mam jen lehatko neb mame maly byt a vanicka se nam sem nevejde :a: mam 20 denniho kluka a koupeme na lehatku v pohode :one:

Ahoj,tak já jsem malého asi do 3 měsíce koupala ve vaničce a lehátko jsem nepotřebovala.Přidržovala jsem ho rukou.Ted už koupeme ve velký vaně a tam máme lehátko takový to molitanový a je to bezva.Takže záleží na tobě já využila obojí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky