Snažilky bacha!

07.01.2009

Holky, všechny víme, jak je důležitá psychika - všude se to píše. A je pravda, že jsem z několika zdrojů slyšela, že se zadařilo právě, když se na mimi nemyslelo. A dneska mi jedna kolegyně řekla, že když žena hodně myslí na to, že chce být těhotná, tělo si pak jakoby vsugeruje, že už je - to asi jak na sobě hledáme první příznaky - a už se nesnaží rozmnožovat. :00: No myslím, že to asi tak nebude, ale znáte prosím vás nějakou maminu, která neustále myslela, měřila teploty a těhotněla? Jen tak pro uklidnění...

Mě to spíš připadá, že vpohodě otěhotní jen ty, které o děti moc nestojí. Bohužel hodně holek okolo mě to tak mělo. Například švagrová zjistila pokaždé že je těhu až ve 4 měsíci (což nepochopím) a těhu měla uplně vpohodě, ještě hulila jak ucpané kamna a holky má zdravé a krásné. A já si po pětiletém vztahu s přítelem řekla že nám chybí ke štěstí jen to mimi a buden se snažit. HA jsem přestala brát v září 2007 a otěhotněla jsem až v březnu 2008 a to jsem každou chvilku čůrala na proužeček a počítala plodné dny. No a v dubnu 2008 jsem začala krvácet tak jsem letěla do nemocnice a srdíčko mého prcka se zastavilo. Myslela jsem že je to konec ale můj Miša celá rodina mě pomohli. Na vyčištění dělohy jsem byla 29.4.2008 a musely jsme počkat 3 měsíce a pak to skusit znovu. Hned po 3 měsících se podařilo a jsem ve 24. týdnu a čekám chlapečka. Bude to Rudík a narodit se má 29.4.2009. Věřím že to špatné mám za sebou a i když mi sem tam tvrdne bříško tak večer blaženě usínám s pocitem že budu Maminka. :cc):

In reply to by Luxil

Moc gratuluju :qu: Nejhorší je asi to, že si do doby než to bude jisté budu myslet, že máme třeba nějaký problém. A i když si to zakazuju, pořád tam pochybnosti jsou. Léčím se s autoimunním zánětem štítné žlázy a manželovi nedávno zjistili celiakii, tak si pořád říkám, jestli dáme dokupy všechno co je potřeba :s: . Ale snad ano. Moc, moc držím palečky ať je chlapeček zdravý a veselý a ať ti dělá jen radost.
Baruška

Já na vliv psychiky věřím strašně moc, hlavně poté, co jsem si sama prožila - říká se tomu psychosomatika a kdysi jsem tu o tom vkládala blog.
Já jsem tedy otěhotněla po čtvrt roce, brala jsem jen kyselinu listovou, nic neměřila nebo nedělala ovu testy, o tom jsem tehdy ani netušila :) ale také jsem byla vždy tak trochu napjatá co bude nebo nebude. Pak jsem si řekla, že to nechám koňovi a když tak začnu v dalším cyklu měřit BT. No a otěhotněla jsem. ;)

Myslím si, že trošku ta psychika v tom roli hraje. Já třeba na to nemyslela do prosince vůbec brala jsem proveru na pravidelnou menstruaci a vždy když přišla MS tak jsem si řekla tak co další měsíc to vyjde. A nic. Tento měsíc poprvé si měřím BT, papám vitamíny jako babyplan, vitamin e a manžel vitamin e a Q10. Jo a od dr. mám nové prášky duphaston. Tak jsem zvědavá a je pravda, že trošku na to začínám myslel, ale holky upřímně na to nejde nemyslet. Myslím, že je lidské myslet na to...když něco chceš tak na to myslíš.
Já třeba na to myslela, ikdyž jsme se nesnažili, že bych chtěla mimi a koukala do každého kočárku... :n:
je to individuální, ale asi psychika trošku hraje roli.
Je tedy pravda, že s kamarádkou jsme začali stejně a ze začátku jsme se o tom spolu hodně bavili a ona už je v 17 tt. A taky nad tím dost přemýšlela ba bych řekla, že více než já.

jo treba ja....protoze ja na to myslela snad i pri sexu...takze to o tom neni, jak uz jsem tu parkrat psala a dokonce o tom videla i porad..ze se to na psychiku svadi jen v pripade, ze dr nevi, kde je pricina, proc se nedari..tak je to trosku takova vymluva...ja jsem pripad toho, ze to fakt tak neni a nejsem urcite jedina

Myslím že na tom že si to umíme fsugerovat něco je a trošku tomu i věřim.Příroda je prostě taková,vim že pejskové to umí taky moc dobře,spíš fenečky.Né že bych chtěla přirovnávat ale když už to příroda nadělila jim,proč né nám.Já se snažím druhý měsíc,měřim BT,jim GS mamavit,kyselinu listovou,piju kontryhelový čaj 3x denně,ovu testy,ověřený polohy atd.No a teď sem koupila přítely vitamín E A Q10 na rychlost spermii.Ale hlavně nedokážu na to nemyslet.TAkže jestli to tenhle měsíc nevyjde,tak na tom myšlení něco asi fakt bude :!k: :!k: :!k:

Jé, to jste mě uklidnili :s: Já se taky snažím moc nemyslet - teda na miminko. Do sexíku se mi sice někdy nechce, ale když už to "musí" být, tak si to snažím užít, nebo myslím alespoň na to aby si to užil mužíček. Tan mi taky říká, že jsem praštěná, když o tom tolik přemýšlím. Jako by se to těch chlapů snad ani netýkalo. ;) . Ale je to vážně někdy dost těžký - minulý měsíc, zrovna, když se mi potvrdilo, že to nevyšlo, jsem se dozvěděla, že kamarádka je těhotná... Ukáplo i pár slziček. Z dlouhodobýho hlediska je pár měsíců zanedbatelná doba, ale vysvětlete to mozečku...
Baruška

Já bych to mohla potvrdit. Sice jsem si neměřila teploty atd, ale furt jsem blázila s testama a pořád jsem si myslela, že už bych mohla být těhotná atd a pořád sem nebyla. Pak jsem se na to vykecla, úplně sem na to přestala myslet a vůbec to neřešila. Pak sem dostala antibiotika, pač sem dostala zánět a tak sem si řekla, že snad další měsíc. A ono ejhle, najednou jsem byla těhotná, aniž bych si to nějak připouštěla. Takže si myslím, že ta psichyka uděla pěkný brajkl. Když sem to řešila a dělala testy, tak nic. Měsíc sem se na to vykašlala a byla sem těhulka. Takže na tom něco bude

Ahojky..tak já na to tolik nemyslela skoro rok a stejně nic..občas při zpoždění jsem bláznila s testíkama,ale jinak nic,žádná BT,žádný vitamínky,žádný počítání plodných dnů ap a stejně se nedařilo.Pak jsem na radu dr začala měřit Bt a jíst vitamíny a na chvilku se zadařilo..takže nevím.Pak jsem na to myslela pořád a zase nic..doted.Ale,hodně holek tu "bláznilo" :s: a nakonec se podařilo.Takže asi tak napůl,myšlení na to si stejně nezakážeš,ale zase by to nemělo být asi až tak moc,abys pak při milování nebyla tak upnutá a užívala si ho.To si myslím a SNAŽÍM se ted tím řídit :)

Sice ne moc dlouho, jen jeden měsíc, ale chtěli jsme, měřím stále BT, pila bylinkové čaje, užívala vitamínky a chodila se dívat na vás sem do snažilek :) vyšlo to.
A co teprv všechny možné místní snažilky, které se v poslední době staly těhulkami? :) Je jich dost! Funguje to. Ale určité uvolnění to asi chce, nebýt upnutá na to, to je pak fanatismus a ne duševně zdravá pohodová mamina.

můj muž mi taky stále říká:kdybys na to nemyslela,tak už třeba dávno těhotná jsi,ale pořád na to myslíš a tak se pak nediv!!! Takže asi je to pravda.... :one: krásný den :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky