CS 0

07.01.2009

Ahoj holky, mám dotaz ohledně CS.
Mám 12 dní do TP a CS mám stále nula... 8) :00: Dr. mi říkala, že na porod to zatím nevypadá. /voda prý může prasknout kdykoliv, to vím/. Máte s tím někdo zkušenosti, za jak dlouho může dojít ke změně? Resp. jestli je šance, že tento rok ještě porodím??? :!k: KDyž si představím, že budu přenášet dva týdny po termínu a pak půjdu na vyvolání, tak nevím, nevím... :\/:
Tak děkuji a přeji všem příjemné dny !!

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Žanett, díky za odpověď. NO, tak je to asi tak, jak jsem předpokládala. Zkrátka budu přenášet. :-( Nějakým rychlým změnám u sebe moc nevěřím. Nějak netvrdím, že mi to vadí, ale nerada bych rodila nějaké maxi dítě, zvlášť, když se cpu pořád tím sladkým. Když tady sleduju, jak všichni rodí v předtermínu, tak mi to přišlo zvláštní.. Kamoška má na den stejný termín jako já a má šestku. :-). Ale zase vidím, že ti CS stouplo za týden o 4 body, tak to je pozitivní... :-)) Tak Žani, už se ti to blíží, to by mohlo asi vyjít na termín, že? ... Jsi psychicky připravená??? ://: Malá dcérka už se taky těší na miminko, co? :-)) Ze starých článků jsem vyčetla, že vzhledem k tomu, že víš, do čeho jdeš, máš větší obavy, než my nezkušenky... Ráda bych tě nějak uklidnila, ale asi by to znělo blbě, když vlastně nevím, jak hrozný to je... Takže jen upřímně jednu větu: Ať to máš rychlé a holčinka je zdravá a ty též... !!! HOdně štěstí... :k: :k: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jéé, já jsem si teď všimla, že jsi z Třebíče !!
Tak to roztočíme v porodnici :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky.. :)
Mně těhotenství celkem baví, tak jestli je porod ještě lepší, tak to bude procházka růžovým sadem... :!k: :\x: ... Tak to je fajn, aspoň něco pozitivního :///:
Na jednu stranu víš, jak vypadá porod, ale zase na druhou stranu máš už zkušenosti s malým mimčem, tak se nemusíš stresovat, že nebudeš vědět, co máš dělat... :-). Budeš mít dvě holčičky, tak to bude babinec.. :-) Tak joo, tak ať se CS denně zvýší bez bolestí a přijdeš tam rovnou bez bolestí s devítkou.. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka