PORADTE PROSIM ... nevim, co se s malou deje!!!????

07.01.2009

Ahojte holky, :a:
dneska se na vas obracim s prosbou o pomoc - PROSIM PORADTE - vubec nevim, co se s Lucinkou deje???!!!!! :girl: :? :n:
Od rana mi jenom pospinkava - rano budicek v 8, nakojila sem ji a v 9 uz chtela jit zase spinkat. :'zz): Schrupla si tak 45 minutek, dala si jogurtik, do 11ti byla vzhuru a hraly sme si na koberci. Pak zacala byt takova umrcena, tak sem ji dala do postylky - pac v tuhle dobu chodi bezne spinkat, ale nemohla hrozne dlouho zabrat. Usnula az ve 12. No a potom spala cele 2 hodiny az do 14ti!!!! Takze prospala i obed a kdyz se probrala, tak se nechala nakojit (prekvapive, mely sme s tim docela problemy, ale dneska se nechala nakojit v pohode i pres den), no a ja ji chtela naservirovat potom obed, tak sem ji dala do sedacky a ona prekvapive vubec nechtela!!!! :? :n: :a\|:
Coz me teda dost zarazilo, protoze Lucinka je celkem slusnej jedlik :hu: a gablovala by furt. :a\|:
Pak zacala zase knourat (jako by ji neco bolelo), tak sem ji prebalila a ona mi na prebalovaku normalne usnula.... :'zz):
Strasne zvlastni, ze????? Merila sem teplotu - ma jen 36,8 C bez odectu. Ale je takova studena a jakoby opocena, tak fakt nevim - HOLKY, NETUSITE CO BY TO MOHLO BYT??????
Napadlo me, jestli ji neboli treba brisko, ale rano kadila a slo to.
A jeste me napadly zoubky, ale kdyz sem ji nabidla kousatko, tak nejevila zajem....
Tak uz teda fakt nevim :? :n: - PORADTE, PROSIIIIIIIIIIIIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?
Za vsechny odpovedi predem dekuji. :one:
SHARANE

ahoj Šári,no sama nevím,ale napadly mě dvě věci-změna počasí-naše holka je na to dost citlivá,ale projevuje se to opačně,spí mizerně.Nevím jak ostatní miminka snášej tyhle mrazy.My nechodíme ven.Třeba je nějaký blbý tlak.Pak mě napadlo to,co tu už psaly holky,že se o ní něco pokouší,možná nějaká virózka.No uvidíš,sleduj ji a kdyby to mělo trvat a znepokojovalo tě to,tak s ní určitě zajdi k MUDr.Tak ať je vám zase holky hej :a: :dance:

In reply to by Dalinka

Cauky Dalinko! :a:
Myslis, ze by to mohlo byt i pocasim??? :? No mozne to samozrejme je, ale my chodime ted ven celkem pravidelne a zatim bylo vse ok. :?
Uvidime co se z toho do zitrka vyklube .... zatim se to tvari celkem normalne, uz se mi probrala a ted si hrajem na koberci, tak ji budu pozorovat co se z toho vyvine dal.
Dekujeme za odpoved a at se vam holky dari! :k:
SHARANE+LUCINKA

Já myslím, že to bude těmi zoubky... ;) .Majdinka taky nechtěla vůbec jíst, když jí rostly horní.Nebo na ní leze nějakáchřipka, no snad to bude brzo dobré a bude ti zase papat, mně to taky trápilo.. ;) .Držím pěstičky... :a: .

In reply to by Danka

cauky dani,
tak nez sem se dostala k odpovedi pro tebe, tak se mi mala probudila ... hned sem se zvedave divala na dasnicky a nic natekleho, ani bileho pod nima tam zavim nevidim?! :? :n:
no chripku bych teda vitala jen nerada - my se prave skoro zbavily nachlazeni, tak snad to prejde a vyspime se z toho!
Dekujeme moc za pesticky a za Tvou reakci. :one:
SHARANE+LUCINKA

ahoj sari, hele me takhle spava malej jen kdyz je nemocnej, jinak ne. Mozna na ni neco leze jak rikaji i holky. Uvidis rano jeslti se z toho vyspinka nebo ne.. Mozna jen proste musi nabrat sily na dalsi lumparny ;) Tak at je ji brzo dobre a je to zas ta tvoje znama holcicka :h:

In reply to by Hankitacz

cauky hani! :a:
no ona je sice lucinka takova sipkova ruzenka :'zz): (pac v noci teda chrni normalne celkem dobre a hlavne dlouho), ale pres den je teda daleko zivejsi a spis rampelnici a vymysli lumparny. }:)
uvidime co z toho vyleze - nachlazena byla ted tak 2 tydny a uz to pomalu doznivalo, tak snad se z toho zase nevyklube neco podobneho a noveho. :n:
dekujeme za podporu a matymu posilame pusinku! :h:
SHARANE+LUCINKA

Ahojky holky :a:
To nás moc mrzí, že máte takové trápení :r: ale počkej, co se z toho vyvrbí, může na ní lézt nějké nachlazení, spánkové období, nebo se můžou chystat zoubky na cestu ven. Týnka už má první jedničku prořízlou, ale nechce se jí nějak ven úplně... do kousátka si sem tam kousne, takže to není žádná sláva, ale dnes jsme byly u paní dochtorový a tam jí málem snědla gumovýho psa :c:
Držíme palčáky, ať je brzy zase hej :c:

In reply to by Ricky

Cauky Ricky a Kristynecko!!! :a:
No jo, trapeni to teda je - hlavne pro maminku, pac si nevi ani rady, ani pomoci. :n:
Nejhorsi je vydedukovat to, co by to tak asi mohlo byt ... ja nevim, proc to nemuze byt jednodussi, ale to by asi nebyl zivot, co? ;)
Tak uvidime co z toho bude - kdyby zoubek, tak by to bylo moc fajn! :one:
Jee, tak vam uz se zacal prvni bily bojovnik proklubavat? No teda - to uplne koukame! :00:
Tak at je brzy u vas na svete cely ..... :h:
Dekujeme za palcacky :k: a opatrujte se - snad bude zase lip! :one:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Jjj, mě to trápení mě dává taky zabrat, když se začal klubat tesák, tak Týnka brečela, jinak neměla žádné příznaky, zvýšená teplota se dostavila až když už byl trochu vidět... tak to může být i zubisko, Lucinka je už velká holka a chce ti udělat radost :h:
Tak my se teď pořád mazlíme, zase hodně nosíme ve vaku (nevím, co budu dělat až Týnenka zase poporoste, neb na skrčeneckou polohu, kterou miluje už při její délce začíná být vak poněkud malý :s: ) a spinkáme spolu, jinak by se tu nevyspal nikdo :n:
Někdy si říkám, že by mimísky měli dodávat i s njakým manuálem, zoufalým a tápajícím maminkám by to moc ušetřilo práci a hlavně starosti, co těm mimískům je :? Ale pořídila jsem si knížku znakování s miminky, tak snad nám pomůže spolu komunikovat dřív, než beruška začne mluvit

Ahojky, tak to čoveče nevim. Uvidíš, jestli se z toho něco vyvrbí a nebo má jen odpočinkový den. Mohly by to být klidně i ty zoubky. Fakt těžko říct. Držim palce, ať je to OK...Ivča

In reply to by lifty

Cauky Ivco,
tak kdyby to byl jen odpocinkovy den, tak to bych se vubec nezlobila .... no a i za zoubky bych byla rada! :qu: Cekame totiz uz docela dlouho - na nas prvni zub belzebub, tak uvidime.... ;)
Diky!!! :one:
SHARANE+LUCINKA

Ahoj :///: . Možná na ni leze nějaké nachlazení nebo to budou opravdu zoubky, když se ti nebude zdát tak raději zajdi nebo zavolej dr. raději 100x zbytečně než jenou pozdě. :a:

In reply to by - Lenička -

Lenicko, dekuji moc za odpoved!!! :one:
No nachlazeni sme uz byli, ale uz to spise jenom dozniva.... jenom slaba rymecka, nic jineho.
Pokud by to byly zoubky, tak by se mi dost ulevilo - cekame na prvniho bileho bojovnika. Ja jen doufam, ze to neni neco jineho. No snad ne. :n:
Kdyby to pokracovalo jeste pres den, tak nekam radsi zavolam.
Dekuji!!! :one: :one: :one:
SHARANE+LUCINKA

Ahojky, tedy nevím, bohužel..monča mi takle prospala jeden den když měla teplotu, měla to od zubů..dala jsemji normálně panadol, aby ji nic nebolelo a druhý den byla čupr... 36,3 se mi zá ale tocela nízká teplota, i když nevím jakou mají mít miminka minimální, ale vím, že když mamka má nízkou teplotu, tak má nízkej tlak a musí ležet... Držím pěsti, ať je vše ok..posíláme pusinky.. :h: :h:

In reply to by Borůvka

Diky Boruvecky za pusinky.... ;)
Tu teplotu sem uz takhle taky parkrat namerila a byla u toho v pohode, tak nevim.....
Kazdopadne spis me zarazi, ze nema moc chut k jidlu - dopolko mi snedla sice jogurtik, ale tak nejak bez nadseni (co uz u Lucinky neznam!!!) :n: :n: :n:
A obed - ten nechtela vubec - to se mi taky jeste nestalo. :?
Uvidime, co z toho vyleze ... to sem tedy zvedava.
Diky za palecky, snad nam pomuzou... :one:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

Mám dvě malé děti,tak přidám ňákou tu radu.
Pokud nemá chuť k jídlu,nic jí nedávat,hlavně musí tekutiny.Bu'd má jen spavý den anebo na ní něco leze-ňáká ta chřipka ?Jak se u mé dcerky objeví přesně takovéhle příznaky,hned nasazuju paralen sirup jako prevenci- dr.mi to poradila a opravdu to má kladný efekt.Do druhého dne je mimi v pohodě anebo z toho vyleze viroza.Paralen je nejen na teploty a virozy,ale na kdejaká boleníčka - jako u nás velkých ,určitě jí tím neublížíte a sebe ušetříte probdělých nocí :'zz): :'zz):

In reply to by pindruše

ahojik pindrusko, :a:
dekuji za jakoukoli cennou radu - kazda rada je draha, kdyz je clovek bezradny!!! :one: :one: :one:
chripce bych se teda nejradsi vyhla obloukem /byli sme do tedka nachlazeni/, ale ja vim, ze tomu neporucim. no zkusim ji nabidnout ted obed (uz je vzhuru) a kdyz nebude chtit, tak ji nutit nebudu - to mas pravdu. zkusim ji nakojit a kdyz to nepujde, tak aspon cajik.
dekuji kazdopadne za tipa na ten paralen sirup - mame ho doma, tak kdyby se mi to dal nezdalo, tak ho vyzkousim!!! :one: :one: :one:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

tak jak se Vám vede,snad už malá v pohodě :dance:
Jen jsem Ti chtěla písnout,že mám 16.měs. dcerku a samozřejmě taky Lucinku :!k: :qu: :qu: Jinak mám 7letého kluka Péťu.Máme to jak z románu ,,Petr a Lucie ,,Tak ať jste brzo fit :one: :one:

In reply to by pindruše

jeeee cauky!!!! :a:
jsi mila, ze jsi se jeste ozvala ... no dekujem za optani - vede se nam naramne bajecne - predstav si, ze ona to byla vazne pouze jednodenni zalezitost a ze to fakt preslo!!!! :dance:
sem stastna prestastna a jeste vic, ze se mi podarilo opet "zprovoznit" to nase kojeni a mala mne prestala jako zdroj mlicka bojkotovat! :h:
posilame vam srdecny pozrav a tem tvym spuntum sladkou pusu! :c:
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka