Muze se jist pred odbery na tehu-cukrovku?

07.01.2009

Ahoj holky, zitra jdu na odbery na tu tehotenskou cukrovku, a zapomela jsem se jich tam zeptat jestli muzu pred tim jist-snidani jdu tam na osmou? :a\|: D :dance: :dance: iky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak jsem na tech testech byla, od 12h uz jsem nejedla, rano jsem tam prisla, vzali mi krev, pak mi dali vypit ten sladkej humus :sick: :sick: :sick: a musela jsem hodinu cekat v cekarne a to pouze sedet. Bylo mi z toho pekne zle na lacno vypit ten sajrajt. No a po hodine znovu odbery a pak uz jsem si to pelasila rychle domu kde jsem snedla vsechno na co jsem prisla :a\|: :a\|: :qu: :qu: Moc vam vsem dekuju za odpovedi :a: :a: :a:

Tak vidím že se tu názory rozcházejí.. Já jdu na oGTT už v 6:50 zítra ráno, a nemám jíst od 18hod předchozího dne.. Čili teď už nic nesmím a zrovna mám takovou chuť!:( Na internetu bylo napsáno že mám vzít sebou i ranní moč.. Doufám že se nic nestane když ji nevezmu, přinejhorším jim načurám tam :s:

Tak vidím že se tu názory rozcházejí.. Já jdu na oGTT už v 6:50 ráno, a nemám jíst od 18hod předchozího dne.. Čili teď už nic nesmím a zrovna mám takovou chuť!:( Na internetu bylo napsáno že mám vzít sebou i ranní moč.. Doufám že se nic nestane když ji nevezmu, přinejhorším jim načurám tam :s:

ahojky to je zajímavý tady všichni píšou na lačno a já když měla jít tak mi dr řekl že se to děla po jídle že se mam najíst akorát ne nic sladkýho..........no ale vyšla mi dobrá ta cukrovka a to taky sem na sladký jak šílená :00:

Já jsem před těhu sladké moc nemusela,ale zato ted si dopřávám :a\|: Když jsem šla na cukrovku tak jsem jedla poslední jídlo asi ve 23,00hod a výsledky v pohodě :qu:

Já na nich byla dneska a abych neměla hlad, dala jsem si véču kolem 22 hod. (máš být nalačno od 24hod.). Nevím, jestli se to tam projevilo při mém pomalém spalování, každopádně hned první odběr nalačno mi vyšel vyšší a mažu do diabetologické poradny s pravděpodobnou cukrovkou.

In reply to by Cate

No pokud ti ten test vyjde špatně, pak máš pravděpodobně těhotenskou cukrovku a odešlou tě do diabetologické poradny k další péči - a čeká tě diabetická dieta :-(. Písnu v pondělí, co mi řekli.

ne,nesmíš nic jíst,naprosto nalačno..ja teda si koupila čokoladu horkou,pac uz jsme mela zizen jak svi,ale ta glukoza je prdel,malo sladky na me,ja jedla v tehu samy venecky a zakusky,takze jsem byla zklamana,jak rikali holk,ze je to sladky,pro me to bylo malo teda,čekala jsme vetsi hruzu je to jak sladkej sumak rozpustenej v pullitru,prdel:)

ani náhodou!!!!!nic nesmíš a připrav se na to, že i tam budeš přes dvě hodiny o hladu, než ti naberou 3xkrev a ještě do toho ti dají vypít tu hnusnou glukozu, blé, ale dá se to přežít. hlavně opravdu nic nejez!!! :a:

In reply to by misicka 11

Ja si to myslela i kdyz jsem doufala ze ne, a ze se jeste rano pekne nasnidam, :ww: : to bude neco ja bych po ranu snedla na co prijdu :s: :s:
a v pripade ze ty vysledky vyjdou pozitivni jak se potom postupuje dal?
Moc ti dekuju

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky