znamená to něco???

07.01.2009

proč se to dělá že se novorozenec hned po porodu dává matce na břicho?bude to znít divně ale já mám strach že se mi nebude takové ušpiněné nebude libit, jako že ta představa mě prostě děsí. sem divná že? znamená to že budu špatná matka?já se na něj těším ale nechci ho vidět takové ...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, nejsi špatná matka. A líbit se ti určitě bude, protože je tvoje a tvoje miminko je vždycky to nejkrásnější. Dává se proto, co říkaly holky, a taky proto, aby nestratilo kontakt s tebou. Bylo u tebe 9 měsíců a nejdnou by ho odstřihly a daly pryč?! Ono si takhle "Oňufá" tebe z venku a ty ho a bude vědět, že patříte k sobě. Neboj, to se poddá a vše bude OK.

Přikládá se k prsu a taky prý aby pochytilo tvoje bakterie. Uvidíš, že se ti to upatlané miminko bude strašně moc líbit. Já viděla Vikču špinavou hned po porodu, tam mi ji nechali jen otřenou dvě hodinky a asi tak za pět hodin mi dovezli úplně jiné miminko.... :)

kekinko neboj nebudes spatna maminka :) mne treba dali mou dcerusku hned krvavou , fialovou, pokrcenou , proste silenou hned na brisko a ikdyz vypada vselijak tak to byl ten nejnadhernejsi zazitek, po tech pukach na koze :s: . Vazne se toho neboj

myslím že ti to nepříjde, že budeš tak unavená a nadšená zároveň, že budeš ráda že budeš mít drobečka u sebe...a košile bude erární, tak je to jedno ajakmile budeš moci stejnak se půjdeš osprchovat.

ahoj Kekinko, myslím, že nemusíš mít strach...
Já byla kouknout na sály, kde mi vysvětlili co mě čeká - a nemine -
A tam říkali, že se miminko UTŘE OD KRVE A VŠECH MÁZKŮ DO PLENY, teda nebude okoupané, ale mělo by být čisté...:cc): Tak nevím, ale hlavně, bude na světě!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky