burákové máslo!!!

07.01.2009

jsem šla včera kolem regálu s burákovým máslem... a řekla jsem si,. že to vyzkouším, když to tak v těch americkejch filmech patlaj na vše a pořád!!! ne že byc amíky milovala. čistě ze zvědavosti!!! ale jíst se to fakt nedá!!! normálně slaný a lepivý... jedla jste to některá???

už jsem tomu asi přišla na chuť!!!!!! já a naše fenka jsme od včerejška doslova sežrali 3/4 skleničky. Je to docela dobrý!!!!!

Samo o sobě je to hnus, musí se vědět, jak to jíst, respektive s čím, jak je to v USA. Něco jak psala Sionka - oni si to mažou na toasty, ale ty jsou také sladké a pak na to mají takové jelly, to je něco jako marmeláda. Pak je to prý dobré. :)

tak to ten nejmladší kluk "žral" uplně ke všemu, tak jsem si řekla žekdyž to chutný takovým rypákům jako jsou anglánský děcka (co se jídla týče) tak to taky zkusím, a myslela jsem že se zbleju.... no nezvykla jsem si na to, nevím co na tom vidí

miluji! Udělám si toust, namažu burákovým máslem a na to dám marmeládu, pokud si to dělám v neděli, tak si sovolím ještě navrch i šlehačku. Mňam. Navíc z burákovýho másla sělám dip (omáčku) na kuřecí nebo krůtí špízy, které obalím v jemně pikantním koření. Máme to s manželem moc rádi, dip mu moc chutná, i když normálně burákové máslo nejí. Ale asi je to na zvyku a chuti! :hu:

In reply to by janicka123

co mi chutná, ale nejlepší je citronová nebo pomerančová (dají se koupit v Albertu), jinak tradičně jahodová mě taky uspokojí. Pokud bys dělala ten dip, tak je nejlepší máslo zředit kokosovým mlékem, trochu soli, pepře, a je to! Můžeš přidat jednu čilli papričku, pokud máte rádi ostřejší! K tomu normálně jen na nudle nakrájené kuře nasoukané na jehle, obalené ve škrobu s kořením (třeba mexiko, nebo kuře na pečení-záleží jen na tvojí chuti), osmažené (smažím jen krátce a prudce a pak ještě dopíkám). A fakt je to mňamka - něco na způsob thajské kuchyně a dá se to jíst i studené. Měla jsem s tím úspěxch u tchána a tchyně, kteří jsou jinak docela tradiční (co se týče kuchyně :-)) Tak dobrou chuť!

taky jsem na tom byla stejně jako ty, chtěla jsem to ze zvědavosti ochutnat a málem jsem se :sick: :sick: :sick: :sick: no je to hnus fialovej :sick:

je ja sem si vzdycky myslela ze je to sladky tak tos me teda dostala :s: tak to musi bejt teda hnus :sick: a kolik to stalo?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka