Už jsem na pokraji zoufalstvi...

07.01.2009

:( :r: .Nevím pořádně ani z čeho, ale asi to bude i z nevyspání, z neustálého kolotoče a koloběhu, z Majdalenčinýho pláče, z blbých připomínek a narážek všech kolem mně i mého přítele.Už spolu skoro ani nespíme, jak jsem vyflusaná... :( .Mám hoodně velký strach a obavy o náš vztah a jsem zoufala z toho, jak je to mateřství a starání se o všechno a poslední dobou pro mně nějak náročné.Majdalenku miluju a jsem štastná, že ji mám, jen já se s tím vším, co se kolem mně děje, neumím nějak srvnat a poprat... :( .Doufám, že to je jen nějaká krize a že to pomine, ale já ted skoro každé ráno vstávám s šílenou únavou a z hrůzou, co se zase stane, nebo bude dít... :O .

Ahojík Danko, taky bych tě chtěla podpořit: buď silná a tohle nemilé období nějak přečkej. Určitě jde o nějakou krizi. A jak už napsala Lifty, když nejde o život jde o h...o. Proto zachovej klid, počkej si na lepší časy a hlavně mysli především na Majdalénku a na sebe ;) :k:

Dančo drž se, určitě bude zas dobře. Pokud nejde o život, jde o ho... :///: Vyprdni se na domácnost a když Majda půjde spinkat, jdi si taky odpočonout a nabrat síly. Ať se to brzy otočí k lepšímu....Ivča

In reply to by lifty

Já jsem se fakt dobře necítila už docela dlouho, tak snad to brzo přijde...Když Majdinka spinká, tak já musím něco udělat, bud uvařit, nebo uklidit a nebo žehlit.S tím mi nikdo nepomůže a já musím využít každého Majdinčinýho spánku k tomu, abych to udělala...Včera jsem si asi na hodinku zdřímla, než jsem šla malou koupat, přítel si ji vzal a šly k tchýni.

dani, neboj nejsi sama :) ja uz taky obcas nezvladam- nevyspala i kdyz mala v noci nejak spinka( prevaluje se poknourava ze spani a to rusi me taze nemuzu spat ja :00:) jinak ono tu unavu dela i to pocasi...aZ BUDE SLUNICKO A TEPLOUCKO TAK SE VYRAZI NA PROCHAZKU A BUDE HEJ :) JINAK S TIM CHLAPEM..NO HOLD TE MUSI PODPOROVATA POMAHAT TAKZE BYT TEBOU MU NAROVINU POVIM JAK SE CITIS A JAK TI JE A TAK A SNAD TE POCHOPI A BUDE TI V DOMACNOSTI POMAHAT...NEKDY SOU TY CHLAPI NATVRDLY A MUSIS JIM TO RICT SAMA -ONI SI TOHO NEVSIMNOU ZE NEZVLADAS... :)

In reply to by Johanka a Rozinka

Ahoojky Johanko!!S přítelem je to těžká práce, on to nechápe a ještě ze mně dělá hysterku, všechno se tu řeší jen přeze mně, každá nepříjemnost, každý nedostatek a už mi z toho fakt hrabe.Doma mi teda pomáhá, ale já potřebuji i psychickou pomoc a né jen, že bude hodnej táta, ale že nebude sobec co se týče jedná ní se mnou...

Ahoj !! Co to tu čtu? Děvče nezoufej!! Hledej si v každém dni hezké chvilky. Hlavně maličkosti. Hrajte si s Majdinkou, užívejte si spolu... a kolotoč doma? ono se prdlačky stane, když zůstane prádlo na žehlení o den dýl kopnutý v koutě, nebo si ten Tvůj miláček bude muset jeden večer namazat chleba sám. A ta hrůza, co se dneska zase stane - to moc dobře znám. Ale nějak jsem se naučila to brát tak - jééé dneska se jen podělalo auto, ale nikdo se nezranil, žádné horečky a choroby.... byl to prima den. Blbé připomínky neposlouchej, nebo se jim směj. Vždyť jsou přeci blbé. Zapřahej i ty žvanily kolem Tebe a sama si odpočiň. Tatíkovi nebo bábině kolečko po parku s kočárkem neublíží a Tobě to udělá jen dobře.
To se mi to žvaní, co? Hlavu vzhůru!!!! Držím palečky!!! a nezapomeň, že ty musí být v pohodě pro Majdinku a pro Tebe. Pro nikoho jiného. Jo a když budeš v pohodě, nebude Ti plakat ani Majdinka ;-) Smějte se na svět spolu

In reply to by Boža

To jsem si kráásně početla a i se pousmála, jen kdybych byla tak nad věcí jako to umíš ty... :qu: .Někdy se mi to daří, ale ted mi to nejde.. :n: .Tatka s kočárkem zásadně nechodí, doma mi teda pomáhá jak může, myslím tím s Majdinkou, nebo vynáší koše, donese brambory, takové ty maličkosti.. ;) .No a jeho matka, tak to je o ničem... :n: .Ta s Malou ted ven nepůjde, je na ní mooc zima a nechce se jí.... :n: , no a aby mi z něčím pomohla, to ani náhodou, spíš si ještě stěžuje, že já nepomáhám jí...a že neuklízím po svém příteli... :O .Moje matka ta zase když jsem u nich, tak je jen Majdinka a nic jiného ji nezajímá, drží jí u sebe zuby nehty, nenechá mně pomalu na malou šáhnout..no všude je něco a jak píšeš, dokud nejde o zdraví, nejde o nic, ale stejně je to na palici... :00: .Já se s Majdinkou snažím smát každý den, ale bohužel se to nedaří celý den... :( .

ivka222

ahojky Dandule,je to období i když je blbé a zdá se být nekonečné,ale přejde to a já držím palce ať je to co nejdříve :one: drž se mamko,drž jsme silné pokolení :///:

In reply to by ivka222

Dííky mooc... :k: , to nejhorší začalo před vánoci a zatím to nějak neustává, ale snad to brzo ustane, protože i když jsme silné pokolení, jak píšeš, tak ono záleží hlavně na osobnosti...

Ahoj Danko,
je mi moc líto co ted prožíváš :( Ja měla po porodu dcery to same. Vždy když jsem jí vzala do naruče tak jsem se rozplakala.Mela jsem ze vseho hrozny strach. Bylo štěstí, ze mi tenkrat moc pomahala mama. Nakonec jsem totiz skoncila na antidepresivech a do ted jsem se tech uzkostnych stavu nezbavila :( Ale je mi mnohem lepe. Preji ti, aby jste to s přítelem zvladli a neboj zase bude dobre. Kdyz se clovek dotkne dna pak se muze jen odrazit :dance: Ahojda.... :a:

In reply to by Alex007

Mně jako taky občas někdo pomůže a přítel mi s Malou taky pomáhá, ale dokážou i pěkně naštvat a rozhodit, že pak jsem z toho neštastná.. :r: .Vím, že když nejde o zdraví, nejde o nic, ale takové trápení dokáže pěkně znepříjemnit život.. :( .

Ahoj Danko, nezoufej!!!! Bude lépe. Musíš si to říkat. Já vím radit je lehké, ale věř, že jsem na tom podobně, možná hůře a sama se svých rad nedržím. Já to pomalu vzdávám. S přítelem procházíme velikananánskou krizí a myslím, že už ji neustojíme. Jsem vyčerpaná, utahaná a nemám sílu na nic.
Ale Tebe znám jako silnou holku. Ty to zvládneš. A byla jsi to Ty, jedna z těch, které mě tu podržely a nabudily mě.
Neboj pomine to, jen se snaž to ustát a nedělej žádná ukvapená rozhodnutí.
Jsi moc šikovná maminka, zvládneš to :one:

In reply to by Beruska_Zuzanka

Moooc moooc děkuji za krásné povzbuzení, Vy to táák umíte holky.... :c: , doma se mi toho povzbuzení moc nedostává, spíše naopak a proto je mi ted tak ouvej... :r: .Já se snažím to ustát, ale někdy v návalu vzteku a už i z vyčerpání říkám věci, jak cítím, ale přítel to prostě nechápe a dělá ze mně ještě hysterku... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky