už toho mám dost,vy a vaše srandičky!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ivka222
07.01.2009

holky já mám ráda srandu,ale odsud posud :w: :w: :w: :w: tohle se prostě nedělá a už mi to nepřijde ani trochu vtipné,takže když všechno uvedete na pravou míru nebudu se ani zlobit :w: :w: :w: :w: tak už mi do prčic řekněte kam jste mi ten rodný list juráška schovali,já se otočím a když bude tady na stole tak budu dělat jako by nic :girl: ale jak tady nebude,bude ZLE :spid:

Leží za televizí.... :s: :s: :s: Když jsme se chystaly s dcerou pro její občanku, tak jsem si všechny potřebné papíry dala do jedné složky, aby byly všechny pohromadě a že půjdem pro osvědčení o občanství a pak na tu občanku... no a asi za týden, co jsme tam měly jít, tak tu složku ne a ne najít... no přiznám se, že jsme ji hledali doma všichni asi dva měsíce, pak jsem se rozhodla, že půjdu nechat udělat opis rodných listů - no a světe div se, odešla nám televize, tak jsme koupili novou a jak jsme tu starou vytáhli z police, tak tam ta složka ležela... já ji položila na televizi, jak dávám všechny papírové věci, složenky, poštu atd. no a ta zatracená složka sklouzla za ni a už to bylo... tam jsem ji fakt nehledala... zato na telce jsem několikrát utírala prach a na složku jsem si ani nevzpomněla, že tam kdysi byla... :s: :s: :s: :a: :a: :a:

já ho potřebovala, děsně se mi hodil ... :c: za chvilku ho tam máš zpátky, ale nevím, jestli trefím zrovna stůl, hledej ještě chvilku.... ;)

ivka222

In reply to by Handiiiik

jo tááááák,hele jí :spid: přiznání je polehčující okolnost,ale nemám čas na hledání tak šupajdi a přines mi ho osobně :w: :w: :w: :w: :w:

hmmm, tak já našla jen ty naše jsou v šanonu s důležitejma dokladama, takže já to nebyláááááááááááááá :\x: :dance: :\x: :dance: . A ted vážně, je to fakt nebo si děláš srandu? Já posledně hledala zdravotní kartičky, nemohla je týden najít a byla s toho na prášky. Nakonec jsem je našla v tašce do který jsem se předtím 100x koukala :00: , uffff.

ivka222

In reply to by janek

já je mám taky pohromadě,jen ten Juráškovo je větší tak tam s nima být nemůže,já je potřebovala kvůli trvalému bydlišti a od té doby ho nemůžu najít :n: a potřebuju ho kvůli občance(své) :///:

In reply to by ivka222

já jsem zase na tohle strašnej flink, ale manža pedant, zaplatpánbu aspon někdo :///: . Já mám jedinou metodu, začít hledat jinou věc, to zaručeně objevim všechno ostatní :s: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka