porodnice bez registrace??

07.01.2009

holky, rodily jste nektera z vas v porodnici, kde neregistrujou??..ja ted volala do Kadane, ze se tam pojedu zaregistrovat a sestricka mne totalne dostala, ze pry se u nich neregistruje, ze pry kdo driv prijde, ten driv mele :O ..a jelikoz to nemam zrovna u baraku(je to 63km), tak z toho uplne dobrej pocit nemam-pry jeste nikoho nevyhodili, ze maj plno...ale moc dobrej pocit z toho nemam..ale muzem se tam jet juknout na prohlidku, tak asi do konce ledna pojedem a tam z nich vysosam vsechny podrobny info osobne..tak uvidime!?

a taky mne dostalo, ze si tam musim totalne vsechno privezt sama-pry i klidne veci na malou, ze pry tech oblecku maji malo(to mi tak moc nevadi), ale musim si privezt i kosile pro sebe, vlozky, plinky na malou a radsi pry i kosmetiku na mimco..proste nedavaj nic :n: ..ale to vse zkousnu, to mi az tak neva, ale jet tam rovnou rodit bez registrace a vypsanyho porodopisu..to mi prijde takovy divny?!

já jsem na tom stejně,volala jsem si do Nového Jičína,je to nejblíž a tam mi taky řeli že se neregistruje,taky se bojím,že mě pak nevemou,jak slyším,že je tolik těhulek a jet až do olomouce nevím nevím...

ok, dekuju za prispevky, ja jsem zvykla, ze se tady vsude registruje(v teplicich teda nevim, o to se nazajimam, ale v usti taky regist.nejdele 2mes.pred porodem a pokud maj rodicek hodne, tak to klidne utnou a uz dalsi neprijimaj a nekolika holkam se stalo, ze prestoze tam prijeli s porodnima bolestma, tak je nevzali a holky frceli o x km dal do dalsi porodnice!)..ale pokud to tak delaj, tak ok, taky jsem se ptala, jestli se nemuze stat, ze by mne poslali pryc, ale rikala, ze to nikdy neudelali,..ale zaskocilo mne jeji rceni "KDO DRIV PRIJDE, TEN DRIV MELE"..!?trochu se toho srumce bojim..a navic, pry pokud mne chytne porod ve 36.tt a drive, tak k nim jezdit vubec nemam a mam jet do Mostu, ze oni na mala miminka nemaji vybaveni..tak tu zas sedim jak puk a uvazuju, jestli nepujdu rodit rovnou do Mostu(mam to 20min.za barakem)..asi to moc resim-porad nekde hledam na ty 2porodnice recenze..a vysledek??-strasne individualni pocity kazde z rodicek...ale vetsina kladu...takze si dam jeste par dni na rozmyslenou a pak rozseknu verdikt:)..ale ted se zase prikladnim vic k mostecke porodnici...jsem v tom opravdu "jednoznacne" utvrzena :dance: ...mate taky takovy stavy, ze byste neustale resili, kde rodit??jsem asi psychopat a moc vsechno resim..

In reply to by nathali

já byla v mostě týden v 37. tt, nebylo to fakt nic moc, ale ležela jsem na gyndě, ne na šestinedělí, nakonec se mi porod zase zastavil.. pokud to bude předčasný porod, což je do ukončeného 36. tt, tak je opravdu lepší jet do mostu, jinak doporučuju kadaň ;-)

registrace je vymoženost prahy :-) já rodila v žatci a taky jsem nebyla registrovaná :-) teda bylo to trochu jiné, že jsem měla plánovaného císaře, ale prostě kdo přijde, ten porodí.. připadá mi to teda normálnější :-) a že si musíš vzít vše sebou, tak to mi divné nepřijde, v žatci to bylo podobné, tam jsem měla na pooperačním normální vložky a na šestinedělí kosmetiku pro mimi, to bylo vše :-) nebude ti třeba ve své noční košili pohodlněji??? ;-) přeju hodně štěstí

rodím v Břeclavě v únoru a taky nebyla potřeba registrace. Nemocnice byla stavěna na mnohem větší nápor, takže opravdu to není potřeba. Ale byla jsem včera na přeporodním kurzu, který tato porodnice pořádá a tam jsem se dověděla spoustu věcí. Určitě bude něco podobného pořádat i ta Kladenská, tak se zkus zeptat.

Ahoj, já se chystám rodit v Neratovicích a tam se ještě v listopadu registrace nedělaly, ale říkala mi sestřička, ať si po novém roce zavolám znovu. Taky to budu mít asi 70 km... Je to ale soukromá nemocnice a dávají všechno k dispozici, od vložek pro maminky, přes pleny a kosmetiku pro miminka.

Ahoj, já budu rodit v Benešově, teda chtěla bych, mám to nejblíž. Taky se tam neregistruje, ptala jsem se svého doktora. Většinou se chodí cca měsíc před porodem stejně k dr. do tý porodnice nebo ne? Ono to je asi všude jiný. Jinak si taky musím brát své vlasní košile i na porod, vložky, plínky a tak. Jen snad na mimčo tam vše půjčují.

ja taky rodila tam kde neregistrujou a prijdemi to trochu ujety se registrovat do podonice - nekenu na soukromou kliniku ale takhle.... :n: no tak neboj se oni te vemou i kdyby meli plno prece te nenechaj porodit v aute :)

Ahoj, registrace jsou potřeba jen v Praze, pokud vím. Jinak co se týče vybavení do porodnice - myslím, že je lepší mít všechno vlastní, já si také všechno vezu kromě košil nebo pyžam, ty použiju jejich.
Jinak buď v klidu, je to zcela normální.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka