KONTROLA V TĚHOTENSTVÍ.....

07.01.2009

ahojky chtěla jsem se optat,když půjdu marodit,tak může na mě přijít kontrola???myslím,jsi když jsme těhotné,tak by se to na to nemělo vztahovat,tak ted nevím,poradte mi,v květmu mám jet na dovču,tak papapa

no já uvidím jak mi to dá.doufám,že mě nědchá dma,když dělám ty 16ctky.jinak všem těhulkám gratuluji a opatrujte se,já jsem zatím v 5tt.pa

Já jsem doma od 6týdne a mám vycházky 2 hodiny dopoledne a 3 odpoledne a kontrola mi zatím nedošla, snažím se to ale celkem dodržovat (o víkendech teda vůbec ne) protože je to moje druhé těhu, při prvním jsem o mimi v 7 týdnu přišla a kontrola mi tehdy došla. :00:
Jenže jsem četla že kdyby Ti stejně přišly a tys nebyla doma tak prej se můžeš vymluvit na to, že ti nebylo dobře a že jsi se šla projít. Kámoš marodil a došla mu kontrola a musel před jakousi komisi a tam vysvětlovat že OPRAVDU spat, tak mu to uznali ale prej podruhý až bude chtít spát tak ať dá na dveře ceduli že spí :'zz):

In reply to by Luxil

Ahojky, držim palečky, ať vám to tentokrát vyjde, my taky přišli o první, tak vím, jaký to je. Určitě přijít kontrola může, ale potom si myslím, když nejsi doma, že jinak posuzují těhulky a jinak ostatní marody, ale to si možná jenom myslím ;)

Ahoj, já jsem doma na neschopence od 6tt(zítra začínám 18tt) a kontrola na mě ani jednou nepřišla. Vycházky mám od 9 do 17 hodin, ale stejně to moc nedodržuji.

ahojky, já jsem doma už taky skoro 2 měsíce a nepřišli, ale co jsem četla o novinkách v nemocenský od novýho roku, tak by to mělo být přísnější i co se kontrol týká.

Ahoj,já jsem byla doma od 8tt takže hnedle půl roku a kontrolu jsem neměla ani jednou a ještě jsem neslyšelaže by v těhu někomu přišla :qu: Ale neví,je možný že ty kontroly od nového roku budou přísnější tak nevim :n:

In reply to by monika 2

Ahojky, já byla doma od 8tt a kontrola nepřišla..nejdřív jsem měla vycházky dvě hodiny dopoledne a dvě odpoledne a pak mi napsal neomezené vycházky..A kamarádka neměla žádné vycházky napsané a kontrola jí taky za půl rok nepřišla..

jak ti napíše vycházky. většinou se píše dvě hodiny dopoledne a dvě odpoledne. mně kontrola nepřišla a zvlášť pokud pracuješ v jiné části města, než bydlíš, ale spoléhat se na to nedá. hlavně si nech napsat ty vycházky, jestli je nemáš..
pokud je lékař rozumný, může si tvůj odjezd poznamenat pro případ kontroly jako například navštívení nemocné matky v jiném městě....?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka