Vigantol a heřmánkový čaj

07.01.2009

Vím že už jsem dneska asi otravná ale doufám že mi maminky poradíte... Chtěla jsem se zeptat jestli 1) Vigantol se musí dávat před kojením a nebo jestli je jedno kdy a 2) když mám 9ti týdenní mimi a plně kojím jestli mu můžu dát heřmánkový čajík do flašky nebo jestli je lepší lžičkou.

Já jí ty kapky dávám na dudlíka..a kojím..ale jsou situace..(třeba při teplotě)..že čaj dávat musíš..mě to z flašky nechce..ani z pítka..takže po lžičkách..a to je tragédie..

já davám Vigantol ráno, když převlékám (na lžičku nakapu trošku mlíčka a přidám kapky) a pak kojím.Čajíček nedáváme Dr.říkala,že když plně kojíme, tak čajík není zapotřebí. :a: :a:

Vigantol bych dala před nebo s jídlem (nepíšou to v příbalovém letáku?) a čaj radši na lžičku. já jak dala malému lahev (taky od Aventu), bylo po kojení :\\:

ahoj tak já dávám vigantol večer a je lepší před kojením aby to potom zapil, a pokud jen kojíš tak bych čajík nedávala není potřeba já malýho do půl roku jen kojila a žádné jiné tekutiny nedávala pak jsem začala dávat jen převařenou vodu ale on stejně moc nepije stačí mu příjem tekutin z mlíčka

Ahojky, Vigantol dávám ráno, když malého po probuzení převlékám. Někdy ovšem zapomenu a tak ho dám večer po koupání. Čajík jsem začala dávat asi od měsíce ve flašce ( bylo léto a tak potřeboval pít ). Lahvičky mám od Aventu, jiné nechce. Stále kojím a teď v zimě už ani moc čaje nedávám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka