škola!!!!!

07.01.2009

tak jsem si dala takové předsevzetí... jdu do školy!!!! udělat si maturitu. jsem totiž hrozná ostuda mám jen základku. pak jsem chodila 3 roky na gympl no a pak jsem začala blbnout.... no a teď po čtyrech letech jdu do toho. včera jsem si byla pro přihlášku. budu chodit na střední školu cestovního ruchu. Bude to asi fuška. je to na pět let. Nastupuji v září, to už bude Viktorka mít přes rok a tak se snad tchýně zvládne jednou týdně strat o vnučku!!!! naštěstí mám plnou podporu přítele, kterj mi slíbil, že se o vikynu bude starat, aby jsem se mohla učit. a psychickou podporu mojí mámy, která bohužel bydlí 200km daleko, jinak by se starala ona!!!

:qu:
Ahojky, přeju ti hodně štěstí ať Ti to všechno vyjde, já si dodělávala maturu ještě při práci. Uplnou náhodou mě ukecala bývalá učitelka z učňáku ať to skusím na 3 roky na jejich škole abych prej nemusela platit školné, tak jsem si podala přihlášku a nějak na to zapoměla. Pak mi přišla pozvánka na příjmačky, hrůza 14 dní jsem ležela v matice a na příjmačky jsem byla první :o)) Nechápu to, prostě haluz. Nejdůležitější je u Matury ožrat a přežrat komisi. Odmaturovala jsem čeština 1 (dodnes neumím česky, literatura to jistila)právo 2, účetnictví + ekonomika 3,a praktické 2. Myslím že dálkově je to mnohem snažší. Vlastně jsme psali písemky jen koncem roku. Jenže je pravda že já neměla mimčo, ale chodila jsem na 3 směny takže jet po noční do školy byl taky mazec. Pak jsme se snažili o mimčo a konečně se sice napodruhé ale povedlo, takže uvidíme po mateřské co mi škola bude platná :dance:
To zvládneš, sice je to 5 let ale uvidíš jak ti to šíleně rychle uteče. :a: Lucka a Rudík v bříšku

In reply to by Luxil

jojo, je to na pět let, ale zase.... když nastoupím, bude viktorce přes jeden rok a až tu školu dodělám, půjde do školy ona a tak to budu mít aspoň trochu zažíté a bude se mi s ní snáze učit!!! všechno zlé je pro něco dobré a naopak!!! tak pohlaď za nás Rudíka!!! Jana a Viky

Ahoj,tak to děláš dobře.Já dodělala školu a pak jsem měla jít na nástavbu ale vyšlala jsem se na to.A pak jeden příjdu a říkám : miláčku,já se k něčemu rozhodla a on na mě kouká a tak mu povídám,že půjdu na školu.Měl radost. Jediný kdo asi neměl radost byla jeho babička protože už se viděla jak chová mimi. No tak jsem tam už půl roku a zatím zvládám.Ikdyž chodím u toho do práce.Teď v červnu svadba a pak snad mimi.A když už bude ta svadba tak bude zrovna skoro rok za mnou :) Mám tu školu na 3 roky :) A je bohužel soukromá jak už to bývá

In reply to by white_tie (neověřeno)

na tent školní rok stojí školné 10,5 tisíce. tak doufám, že se to příští rok nebude moc zdražovat!!! jinak chci taky začít na jaře chodit trochu na brigádu, třeba do tesca za pokladnu. Máme ho skoro za barákem!!!asi 10 minut na kole!!! abych si trochu našetřila, jelikož nemáme žádné extra příjmy!!!

Ahojky, tak já jsem na tom uplně stejně, 3 roky jsem chodila na obchodku, pak mi ruplo v kouli, přestala jsem studovat a začla pracovat jako recepční, říkala jsem si že si dodělám maturu, ale pak jsem otěhotněla a nějak jsem na to zapoměla a teď mě zatím ani nenapadlo se po něčem podívat.Taky bych něco zkusila...nasadila jsi mi brouka do hlavy :ww:

skvělý rozhodnutí !!!!!!!!!!!! Gratuluju!!!!!!!!!!! Vikinka má skvělou maminku ;-) :k: až bude mít rozoumek, bude na Tebe pyšná!!!!!

Tak to ti přeji hodně trpělivosti a hlavně to vydrž. Bude to dlouhá cesta, ale ten výsledek za to stojí. Budeš mít potom určitě lepší možnosti najít si práci.. Držím palečky a přeji hodně štěstíčka.. I

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka