resite,vymenujete si nazory s chlapem??

07.01.2009

ja bych toho myho nekdy fakt uskrtila!! Pripadne mi ze meto kolikrat dela i schvalne,vytaci me blbyma recma a odpovedima ze bych ho fakt skrtila :) Vcera jsem sni neco resila a nemohla jsem to absolutne udychat jak me silene tlacily plice. Pak jsem to vzdala protoze snim je zbatecne neco resit. Taky funite?? ja uz si nemuzu snikym ani vklidu povykladat jak hrozne funim a nemuzu se nadechnout. toje pak des-jsem rada kdyz pak lehnu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, taky se někdy chytneme kvůli pitomosti, ale jinak musím říci, že si rozumíme. Když je třeba všechno probereme, bereme ohledy na druhého, když má druhý plnou hlavu jiných starostí, tak nic neřešíme. Celkově je to o velké dávce tolerance a slevení ze svých vlastních požadavků a tom, že si navzájem pomáháme. No konec konců jsme spolu už přes 8 let a z toho spolu 5 let pracujeme v naší firmě. Byli jsme 2x sami spolu na měsíční dovolené, pokaždé jsme se chytli jen 1x a jinak pohodička, takže musím říci, že máme štěstí a doufám, že nám to takhle vydrží. Máme se prostě hodně rádi, ale nemusíme si o tom povídat každý den. Je to zvláštní, ale spojení MILUJI TĚ skoro vůbec nepoužíváme. Prostě to víme a spíše tak jednáme. :a:

In reply to by Lištička

že máš to samé co já. Už jsem se bála, že mám doma nějakého "exota", který se nehádá a chce věci řešit. I s tou láskou to máme stejné - taky o tom nemluvíme moc často, ale spíš se podle toho k sobě chováme. Takže si můžeme gratulovat, ne? :///: :a:

In reply to by Lištička

U nás jsme já Býk a on Štír ... on je kliďas a já jsem spíš impulsivní povahy ....ale co jsem s ním, tak jsem se hodně zklidnila .... a on je ten, kdo chce všechno hned řešit a nečekat, až z malého problémku bude velký problém. A když se to člověk naučí, ušetří si spoustu nervů a zbytečných hádek :///:

In reply to by vodnanka

Tak to Vám, holky, gratuluju i já. My to máme tak, že se buď milujeme, nebo nenávidíme. Málokdy je něco mezi tím... Když máme ten stav "nenávisti", nevyřešíme spolu ani, jestli koupit 5 nebo 6 rohlíků. Asi je to tím, že oba dva máme stejnou povahu a ani jeden nedokáže ustoupit. Kolikrát jsem si řekla, že to prostě překonám a zkusím to po jeho, ale dojde na situaci a jsem to zase "já".

In reply to by wercca

Tak to ti nezávidím, i když z minulého manželství vím, že se na to dá zvyknout - já v tom žila 17 let. Ale navím v tom byl ještě alkohol, takže kopr. Pokud jsi ty ten vyhrávající, tak to ještě jde (z tvého pohledu), já byla stále ten, kdo ustupuje a podřizuje se ..... a neřešilo se nic, protože ex neměl potřebu něco řešit ... on byl spokojený a žádný problém neměl - měl uvařeno, vypráno, uklizeno, když chtěl, měl sex .... a mohl si dělat co chtěl. Takže mu nic nechybělo ..... ale já se po těch 17 letech cítila totál vyždímaná, nanic a neužitečná. Dnes naštěstí mám to, co mám ...a moc si toho vážím.

In reply to by vodnanka

u nás nevyhraje nikdo. Pohádáme se málem až do krve a na druhý den je to v pořádku. Jsme oba stejní, ani jeden nedokáže ustoupit, ale těch dnů, co se "nenávidíme" není zase tolik, takže se to ustát dá. Už to prostě k tomu našemu vztahu patří. Jsme spolu 4 roky, tak to, doufám, ještě někam doklepem... Do hospody nechodí, jen s klukama na fotbal, takže si stěžovat nemůžu. Když je doma, věnuje se mě a pro malou by už teď snesl modré z nebe. Takže tak...
Vy jste s ex byli povahy zase rozdílné, co? Ty jsi byla ta, co jen dávala a on zas jen bral. Je fakt, že z toho, co píšeš mu nic chybět ani nemohlo...
Je dobře, že po tom všem jsi si našla takového chlapa. Moje mamka měla s otcem to stejné a teď vylezla z bláta do louže...

In reply to by wercca

To jo, pokud ty sama víš, že ten vztah je jinak OK a tak nějak vám to oběma "vyhovuje", pak je vše OK. Všude je něco a každý má své mouchy. jiank máš pravdu - teď mám suprového chlapa a po letech jsem šťastná.

nojo to mám doma to samé, vysírá a vytáčí mě a směje se tomu ak já zuřím a pak mi vynadá, že se s ním hádám :-) no to chce ignérovat. My si pak s úsměvem řeneme krávo a blbe a v pohodě :-) nejlepší je, když mi o něco fakt jde a on mi řekne nevím to si nepamatuju, to vypouštím...to mě čerti berou! No oni to maj ti chlapi asi všichni stejné!!! klid to chce a pevné nervy!

Kdybych věděla, jaký je můj přítel nervák, než jsem se k němu nastěhovala, tak to neudělám, a to jsme spolu chodily 3 roky. Teď jsme spolu rok v bytě a já mám pocit, že ta kniha" Muži z Marsu, Ženy z Venuše" je fakt trefná. je hrizně náladovej, je sice hodnej, ale ubližuje mi tou svojí vzteklostí, začala jsem mu říkat, že je jak Anďel na horách, tak se tomu smějeme, ale je to síla. A navíc zkoušela jsem už různé taktiky, jak mu něco naznačit, aby mu to došlo, nebo aby mě v daných situacích pochopil, ale bezúspěšně. Buď se urazí, a nebo mu to musím říct na plnou hubu, bo to nepochopí. Jsem zvědavá jak spolu budeme vychovávat.

Ahojky, takže řešit něco s chlapem, když nemá na to zrovna náladu, pokládám za nadlický výkon. Můj chlap vždycky řekne, "to se nějak vyřeší, vždycky se to vyřešilo". A mě v ten moment berou všichni rohatí, zatím jsem nenašla žádný recept, jak ho přimět něco prodiskutovat, řešit atd., když on zrovna o tom nechce slyšet. Je to typický paličák a že tu palici má pěkně tvrdou, ale jinak ho mám stejně strašně ráda, takže se stím musím naučit žít a jeho máma je mi za to vděčná, protože ho zná a taky dodnes nenašla nic,co by na něj fungovalo, prostě je to CHLAP.

že řešíme a vyměňujeme si názory ..... oba máme za sebou neúspěšné manželství a víme, že základem dobrého vztahu je oboustranná komunikace. Zní to jako fráze, ale je to tak. Já to dřív neumněla a všechno jsem dusila v sobě .... a bylo to stejně k ničemu, akorát jsem pak měla pěkný hysterák, když to přeteklo. A současný přítel mne naučil, žekdyž chci něco změnit nebo vyřešit, musím o tom mluvit, i když je to třeba nepříjemné. Trvalo mi to dost dlouho, ale naučila jsem se to a funguje to. Doufám, že to tak i zůstane.

u nás je to taky tak,když něco je snažím se to s mojím řešit,probírat a diskutovat za to on je jak z marzu,velmi nerad něco řeší a to i důl.věci kteríé za něj nikdo nevyřeší a nejvíc mě sere když delá že neslyší a přitom vím,že to vnímá a nebo když večer sedne k telce a já chci s ním o něčem mluvit-přes den je v práci a pak jsme s malým tak je čas až večer a on delá zas že neslyší a čumí na TV a drndí,zda se už chystám rodit,že žehlím malé věcdi atd a že jsem workoholik atd

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka