Pochlubte se holky březnový

06.01.2009

Ahoj holky, tak jak jste vyrostli s mimískama přes vánoce? My nabrali 2kg. Pochlubte se s fotečkama :s: My jsme tady
www.mojetehotenstvi.cz/29-4tt

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já jsem na tom skoro stejně. Jsem 30+6tt a mám 19kg nahoře a přes pupík taky nějak 108cm. Takový slůňátko. Už se docela těším až porodím. Ale hlavně at je naše malá princezna v pořádku. Už se moc nehýbe,jen se dost přetáčí,ale nějak extra nekope. Hlavička pořád nahoře,tak mi to nepřijde zatím tak hrozný.

In reply to by SilvieS

Máš krásnej pupík,asi jako já a to jsem si myslela,že jsem jediná slon. Já čáru nemám vůbec přes pupík,ale hlavně že malá je ok. Po dnešní noci a dopoledni jsem ráda,že se to zklidnilo. Bylo mi fakt hodně moc špatně a motala se mi hlava,ale bylo to asi tlakem,teda doufám. Ted se snažím trošku uklidit a udělat palačinky a to mám ještě věšet prádlo. Ach jo. Vůbec nic se mi nechce,jenom ležet.

SilvieS

In reply to by Klíček

Děkuji. :k:
Já jsem trpěla hlavně v první třetině, to se mi motala hlava každý den. Teď už se to zklidnilo.
Já bych i něco dělala, včera jsem chtěla odhrnout sníh, ale babička i mamka mi to zakázaly, tak jsem dnes trošku stěhovala pokoj, nikdo nebyl doma, tak mi do toho nemohli mluvit.

Tak to jsi na tom ještě dobře,já mám pupek docela velkej,mám ho i na bříškách,ale copak vím,jak sem dát odkaz. Jsem na tom jako lidushka,bříško mám tak zhruba stejný. Dneska jsme 30+5tt a máme 19kg nahoře,je to hrůza. I když se divím,že si ještě nepřipadám jako koule,docela to jde. Na jednu stranu se těším,až poorodím a na druhou jsem ráda,že mám zatím relativně klídek.

In reply to by Klíček

Já to vkládám tak, že když vložím fotku do fotogalerie,tak se mi v řádku www. atd... objeví ten můj odkaz a já to sem opíšu a pak se tam jde hned číhnout. Možná to jde i jinak :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka