Bolavý podbříšek...

07.01.2009

Ahoj holčiny :a: ,
tak jsme se natolik vrhli do snažílkování, až mám dojem, že to moje tělo přestává zvládat :00: . Bolí mě v podbříšku v podstatě po celou dobu měsíce, kdy se "snažíme". První měsíc jsem si myslela, že jsem třeba už těhotná :s: , ale teď už vím, že z toho to není. Nemáte některá podobný problém? Teď, uprostřed cyklu mám chvílemi pocit, že to je slepák, ale při prohmatání to víc nebolí. Nejvíc mi vadí, že to bolí někdy i při sexíkování, když se budoucí taťka snaží, aby to miminko bylo co nejdřív :///:. Nenapadá vás některou čím to je???

tak já se přidávám :w: už od odpoledne mě bolí podbřišek,jako bych to měla dostat :00: a přitom jsem teprve v půlce cyklu :n: druhý měsíc jsem bez HA,tak doufám,že je to ovulka :\x:

In reply to by boubelka

Já jsem taky teprve druhý měsíc bez HA. Nejhorší je, že pokud probíhá ovulace právě když to bolí nejhůř, tak asi nikdy neotěhotním, protože tenhle měsíc jsem vážně myslela, že mám zánět slepáku. Bolelo to až v třísle a celý večer jsem se nemohla skoro hnout, natož abych se tulila k manželovi :s: Tak uvidíme, snad to časem přejde, třeba je to jen hormonama.
Baruška

In reply to by Baruška

Ahojky,tak bolest trochu povolila,ale nedalo mi to a udělala jsem si ovu test a ejhle krásně macatý dvě čárky :qu: tak a večer bude sexíček :\x: přeji Ti,aby ta bolest alespoň trochu povolila a Ty mohla dělat tuli tuli :dance: Boubelka

In reply to by boubelka

No tak doufám, že vám to vyjde ;) . A to sis zjistila ovu den po největších bolestech nebo při nich? A ještě dotaz - kolik stojí ty ovu testy? Nechce se mi zatím moc vyhazovat penízky za těhu ani jiné testy...
Baruška

In reply to by Baruška

Ahojky,včera jsem tu nebyla,tak píšu až dnes.Ty testy jsou fakt dost drahé, jeden stojí 40-50Kč,jak kde.Dělala jsem ho při těch bolestech a to byla čárka slaboučká a druhý den už byla silná jako ta kontrolní a třetí den už byla zase slabá.Boubelka :a:

taky me boli podbrisek jako pred ms a boli me vlastne od tv.ovulace az do ms a ja mam pocit,ze snad porad a jsem z toho uz jelen,pac jsem toto pred lety nikdy nemela,tak nevim proc se mi tak telo v tomto tak zmenilo a bohuzel pro me k horsimu.Verim,ze to neni nic vaznyho a proste jsou to jen priznaky snad ovu,kdovi,ktere bohuzel trvaji dlouho..

Ahojdy, tak mě už asi 5 dnů bolí v podbřišku, ms mám dostat v úterý. Nikdy jsem to ještě neměla, tak jsem zvědavá, co se se mnou děje. Bolí mě to občas i přes den, občas mě to tam jakoby píchne, tak se uklidňuju, že to nemůže být třeba močák, to mě vždy bolelo bez přestávky, dokud nezabraly léky. Doufám, že to celé skončí tím, že budu mít mimi v bříšku, nerada bych to zažívala každý měsíc. Hanča

ahojky,ja mam to same,taky me skoro porad poboliva a popichuje v podbrisku (pred ms,po ms i uprostred cyklu) ,nekdy pri protahovani to picha uz docela neprijemne,driv jsem si taky myslela,ze jsem tehu,ale snazime se uz 8 mesicu a furt nic,takze uz to nevnimam...

Ahojky,taky si tak připadám,že mě bolí podbříšek skoro pořád..dříve při brání antikoncepce mě zabolelo jeden nanejvýš dva dny před ms a tedka už od půlky měsíce + ms,takže pomalu pořád.Asi to bude normální a možná i tím jak se pozorujeme to cítíme více než,kdyby jsme se nesnažily o :cc): Ale pokud tě to bolí nějak více,tak si raději zajdi k dr a zeptej se na to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky