Maminky co máte dvouměsíční mimi

07.01.2009

Kdy děláte domácí práce? Jenom když vaše zlatíčka spí? Nebo třeba necháváte chvilku své ratolestli samotné i když jsou vzhůru? Tím samotné myslím že nejste přímo s nimi ale třeba uklízíte nebo tak... A kolik času s miminkama trávíte?

Malá bude mít příští týden 3 měsíce. Ráno, jak ji nakojím a nechám odříhnout, ji chvíli ponosím po bytě a vykládáme si. Pak ji položím buď na dečku nebo pod hrazdičku a jdu si udělat ranní hygienu, nasnídat se a pokud ještě nebrečí a pěkně si hraje, tak pouklízím trochu byt. Víc toho nestihnu. Malá vydrží max. 1,5 h vzhůru a pak jde spát. Začínám uklízet nebo žehlit a do toho se snažím uvařit si oběd :)
Přes den, když potřebuju něco udělat, tak se ji snažím zabavit. Třeba ji obložím plyšákama a ona jim vykládá. Ale moc dlouho nevydrží a jak se ozve, tak jdu k ní si hrát.

Ahojky, já se snažím toho udělat co nejvíc, když spí. Zatím vydrží vždycky v kuse vzhůru jen max. 2 hodinky (je mu teprve 8 týdnů), tak se to dá. Naštěstí se ale zabaví sám, když potřebuju něco nutně udělat. Jinač co neudělám přes den, dodělávám večer, když dorazí domů manža :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka