kontrola

07.01.2009

Tak jsme ted přišly z 5 měsční prohlídky.Matyášek dostal poskední dávku hexa vakcíny a ani moc nebrečel :h: Dr.ho vážila a má 6400g a 63 cm.Chválila nás,že na to že kojíme,že vypadá krásně.A už mi dala jídelníčky aby jsme mohly od příštího měsíce přikrmovat,tak jdu študovat :a:

Sakryš, my jsme dneska byly na kontrole ve třech měsících a malá má 63 cm a 6,36kg. Když jsme odcházely z porodnice, tak jsme měly 3,5kg a 51cm. A to se po mně doktor díval, jestli pořádně kojím, páč mi malá přibrala neobvykle málo- "jen" 550gramů od poslední kontroly. :D Normálně přibírá okolo 650-700 gramů..

Ahoj Jani, kolik vam vazil Matyasek kdyz se narodil? My jsme vcera byly s malou na kontrole ve 4 mesicich a mela 64cm a 6,62kg, tak nevim. Neni to moc? Je takova buclata a pani doktorce se teda libila ;). Zatim take jen kojime. Jak ti Maty ted spinka? Nam se to cele nase snazeni nabouralo o Vanocich, kdy jsme byli na chalupe. Pak jsme se vratili a museli jsem zacit od zacatku a jeste porad to usinani nejak nejde.

pa pa M

In reply to by martina_l

Ahoj Marti,Maty vážil po narození 2420g a měřil 45cm.Byl maličkej.Já si myslím,že jste v normě,mám kamarádku a její 4 měsíční chlapeček má 9 kg. :///: Ale ty už teda přikrmujou.Jinak spinkání jakš takš zvládáme.Ale má dny,že se třeba ve 3 hod.ráno vzbudí a jinak než u mě neusne. :( Tak držím palce at se vám to zase vrátí do normálu :one:

Ahojky, tak to jste šikulky. Naše Adélka měla taky v pěti 6400 g, ale teda 68 cm, takže vypadá dost hubeně, ale doktor nám žádný jídelníčky nedal - řekl nám jen ať pěkně kojíme dál... Dnes jdeme na šestiměsíční kontrolu a já už přemýšlím jak mu sdělím, že už papáme kaši i mrkvičku :P

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka