už to máme za sebou

07.01.2009

Ahoj holky tak to máme už za sebou.Honzík se mi narodil 19,12 v 9:10 ráno.Byl to fofr.Ve čt-18,12 mi dr.v poradně řekla že to vypada až na termín(tj.27,12) ale jak se nějako ve mě povrtala tak mi začli v 17 hodin ještě ten den bolesti po 15 minutách.Nevěděla jsem jestli to jsou poslíčci nebo kontrakce tak jsem sem psala a holky mi poradili že pokud to budou poslíčci tak že mi pomůže teplá sprcha,tak jsem je poslechla a šla do sprchy,ale bolesti neustoupili.Takhle jsem trpěla celou noc a o půl 5 ráno když jsem šla čůrat mi praskla voda což bylo jasný že jedem.
Na pohotovosti mi řekli že můžu rodit až do 24 hodin že jsem otevřená jen na 2 prsty a to mi řekli v 6 hodin ráno.Nechali si mě tam a tak se mi bolesti začli stupňovat a bylo 8h.ráno a sestra mi řekla že jdeme do sprchy a pak na sál.Tak jsem osprchla a šli jsme na sál kde mě sestra prohlídla a oznámili mi že pokud to tak půjde dál,že za chvíli rodíme že jsem otevřená na 8 prstů.Vykulila jsem oči protože jsem to nečekala.No a Honzík se narodil v 9:10 hodin.Takže to byl fofor a přítel sotva stihl porod-přijel mi až v 9:05 takže tam byl opravdu jen na to vykouknutí :s: :||):
Ale hlavně že dorazil.
Takže maminy přeju všem který na porod teprve čekaj....pevný nervy a hodně štěstí!
Jinak Honzík měl 3530 g a 53 cm.A narodil se mi přesně začátkem 39tt.
Tak pá maminy,těhulky i snažilky!!!! :a:

to je ale náhodička.. Mě se malej narodil taky 19.12. a o 5 minut dřív než tobě, takže 9:05hod. Přeju hodně zdravíčka a rodinné pohodičky. :k: :/;x: Kačka a Maxula

moc gratulujem a ať ste zdraví a Honzík vám dělá jen samou radost.Průběh porodu jen závidím nám začali kontrakce hned po 4min ve čt 18.1O v 7ráno a malá se narodila v So 20.10 ve 2:22h takže sme rodili 43hodin(už je to teda rok) :a:

Moc gratuluji :h: :k:. A jen přidávám, že mě praskla voda po půl 12 a ve 4 ráno byla malá na světě, takže taky fofr, to máme ale štěstí :dance:.
Ať vám pěkně roste :a:.

Taky se s Adélkou připojujem ke gratulacím :\x: :qu: :\x: . A vzpomínáme jak náš tatínek přjijel (jak to sestra na sále nazvala) jak po hasičské tyči - protože jinak by to prostě nestihnul :s:

jééééééééé gratulujeme!!!! taky to znám, měli jsme podobný průběh!!!! Ale nám je už 8 měsícůůů toto letí!!! tak hodně zdravíčka!!!!

K Honzíkovi moc gratulujme, je opravdu krásnej a vlasatej :k: :h: :k: . Taky blahopřeju k rychlému porodu :one: , taky jsem to vzala fofrem. Dávejte ne sebe pozor. Pa Markéta a Anička :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky