Prosim o radu

Věroušek
06.01.2009

Mala je nemocna a dneska prospala skoro cely den. Ani jist vubec nechce :( Za cely den do ted vypila jen 340ml :( Takze by mela mit peknej hladik ale papkat stejne nechce. Ted spi cca od 15h da se rict v kuse. Nemam ji vzbudit a zkusit ji dat jidlo? Je mi ji tak lito chudacka mojeho :h:

ahojky, tak nám už je 8měsíců ale taky jsme nemocný, máme teploty a malej taky nejedl, v neděli měl jen sunar, a občas čaj, a včera trochu přesnídávky a dneska už to bylo lepší, jinak byl jen na sunaru a ani toho moc nevypil, takže je to všude stejný :\/: tak ať se brzo uzdravíte :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: a nebudila bych, spánek posiluje :h:

Věroušek

In reply to by ivkahof

Dekuji :k: Ona je takova nekdlidna. Vzdycky se vzbudi a kdyz me vidi a ja ji pohladim tak spinka dal. Teplotu asi nema neprijde mi. Ale chudak musi mit uz pekne mokrou plinku ://:

ahoj Věroušku, já bych jí nechala chrupkat a počkala bych až se sama vzbudí ;) pak jí zkus něco dát, ale když nebude chtít, nic se určitě neděje, dětičky když jsou nemocný, nechtějí moc papat. Důležitý jsou hlavně tekutiny, tak do ní zkus dostat aspoň trochu čajíku ;) Moc držím palečky,ať se brzo uzdraví :h:

Věroušek

In reply to by Silvik.52

Dekuji jsi moc hodna :k: Ona se vzicky probudi s placem(treba od zakaslani nebo i ze by jedla), tak ja ji honem udelam dlabanec a ona uz je zase mrzuta, ze chce spinkat. Me se to od rana taky pekne zhorsilo, takze ji naprosto chapu jak ji chudince je :\/:

já bych nebudila a do jídla nenutila ty když jsi nemocná tak určitě taky nemáš chuť k jídlu a mimi to mají stejně neboj když bude den dva jíst míň tak se nic nestane

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka