Pomoc-proc se tak casto budi?????

07.01.2009

Dobre ranko holcicky a deticky,
ja uz fakt nevim,ale ty noci jsou u na prochazka peklem!Od te doby,co mu zacaly rust zuby,tj.od 1.11. spi fakt desne.S tema zubama to chapu,ale bud si na takovy rezim zvykl nebo nevim,protoze zubu ma uz 6 a ted mu zadne nerostou.+Chodi spat po osme,usne spinka tak do 12 a pak to zacne,budi co hodinu dve a o si jeste udela jednu pauzu tak hodinu a pul a to se nespi,leze,stavi se,hraje,pokud ne,tak se spousti ukrutny rev.No a pak rano vstava v pul 7,ja si pripadam jak kldybych valcila celou noc.Pak usne kolem 9 tak na hodinu ale nekdy i jen 30 min a pak ma siestu po obede a tim jsme skoncili.Ja uz jsem totalne vyflusana,jinak jsem zapomnela rict,ze v noci mame porad prso,trochu si cucne,ale uz to neni jako driv,ze si cucnul a prenesla jsem ho do postylky.....ach jo.

tak nám je taky 9 a v noci je to stejné.. baští v osm, usne do 9, vydrží tak do jedné a pak jedeme po hodině až dvou.. dostane prso, opravdu baští a tak to jede dokola.. koukám si užíváme všechny.. a ještě nemáme žádný zub..

Malýmu bylo v neděli 9 měsíců :cc): a je to jak u vás pře kopírák. Usne po sedmé, první buzení o půlnoci, pak ve tři a to už nemůže zabrat, tak třeba hodinu leze po postýlcee, vstává, huláká na nás. }:) Pak usne a budíček je v pět a už nezabere ani za nic. Včera byl akční už od půl pátý a neuspím ho ničím. Takže vstávání v šest je pro mě krásná představa :00: . A podotýkám, že jak o půlnoci, tak ve tři dostane flašku s mlíkem a je to stejně prd platný. Ale kdybych mu mlíko nedala, tak vzbudí celou bytovku.

ahoj tak my máme to stejné taky máme v sobotu 9měsíců ale u nás je to asi fakt z těch zubů ale co na to to nenporadím když jsem o tom mluvila s doktorkou tak mi řekla MAMINKO MUSÍTE VYDRŽET

Alenka má 9,5 měsíce a je to to samé.Někdy spí,někdy vstává po hodině nebo dvou.Já to pořád svádím na zuby,jinak bych padla.Vstává v 6,ale ještě ji "donutím" pospávat do 7,venku spí pak dobře.Doufám,že někdo poradí...

dobré ranko!!!
viktorka má 8 měsíců a zažívám úplně to stejné co ty!!!!! do půlnioci to jde, ale pak se začne budit co hodku někdy i půl hodky. kolem třetí máme pravidelně hrací hodinku... včera jsem byla na preventivce a ptala jsem se dr. jestli třeba nemám málo mlíka. ta mi řekla že mám kojit a když se začne budit po hodince tak mám vrznout flašku... mám strach abych zase nepřišla úplně o mlíko!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka