HOLKY LEDNOVÝ

06.01.2009

Prosím prosím, nedáte mi někdo na vás číslo, mám sice termín až 24.1., ale co kdyby náhodou...ten leden se nám tak krásně rozjel :e): . Díky papa :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jeeeeeeeeee ty jsi z trince ja sem tam taky bydlela nez sem se privdala do nydku ja mam termin 28 ledna tak aby sme jeste nelezeli spolu v porodnici papa :dance:

In reply to by erulinek

Ahojík ;) , tak to je super, už jsi druhá holčina z Třince, se kterou jsem se tu potkala :c: . Chodily jsme dokonce spolu i na těhu kurz na Sosnu a ona teď 4.1. porodila :e): . Tak to by bylo super, kdyby jsme se potkaly v porodnici :qu: :a: .

jeeeeeeeeee ty jsi z trince ja sem tam taky bydlela nez sem se privdala do nydku ja mam termin 28 ledna tak aby sme jeste nelezeli spolu v porodnici papa :dance:

ti svoje kdyžtak taky pošlu.Já mám termín den před tebou.Taky se ti to zdá ještě tak hrozně daleko?

In reply to by Veerdi

JOjo, celé těhu uběhlo tak rychle a teď se to vleče...hrůza :00: . Už chci mít toho bobánka u sebe :cc): . Tak to je fajn s tím termínkem, né že mě tu necháš trčet do února :s: :s: .

In reply to by Rozárkaaa

no to jo krátí se to a taky se moc těším... tak to já jsem z úplně druhé strany z Ústí nad Labem :///:
ty hafani v tý ikoně jsou roztomilý..to jsou vaši? Mi máme dvě kočky mourovatý.
jinak já čekám první miminko a moc si zatím nedovedu představit co odtoho porodu mám očekávat, ale jedno vím, že už to chci mít za sebou...tohleto čekání je nepínavé, I když mám ještě dotermínu čas. ve čt jdu na kontrolu a monitor takjsem zvědavá jestli bude něco nového.

In reply to by Ruza

Jojo hafani jsou naši :///: ,takové prozatimní miminka. Taky čekám první mimi a úplně stejně nevím co od porodu čekat, tak se na něj prostě těším :00: ..ale to mě asi přejde v okamžiku, jak mě to chytne :s: . Pořád si říkám, že to zvládly všechny ostatní, tak my taky nebudeme béčka a zvládneme to ;) . Ale máš pravdu, to čekání je na napínavé :'zz):, ale ty to máš přece jenom blíž. Já jdu taky ve čtvrtek na kontrolu a monitor, tak jsem zvědavá :? . Ivi tak se zatím opatruj a brzyčko tady naviděnou :a: .....já jdu odzdobit stromek...brrrrr nesnáším to :spid: .

In reply to by Rozárkaaa

jo jo to já jsem ho odzdobovala a uklízela vánoce včera..dneska dělám prádlo (ještě budu asi i zítra naposledy jsem ho dělala před vánocema) a pak jsem luxovala (to byla makačka) jinka taky radši ten stromeček zdobím než sundavám...je to tu najednou takové prázdné.
a co že to čekáš? já čekám holčičku a vybrali jsme jí jméno monika. (manža vybíral s mím souhlasem )

In reply to by Ruza

Ani mi nemluv, teď když něco dělám, trvá mi to 2xdýl než obvykle a funím u toho jako bejk :///: . Už jsem se koukala do seznámku ledňáčků na to, že budete mít princeznu :girl: Monička je moooc hezounký jméno (manža je šikula ;) ). Já si taky původně objenala holčičku (Rozárku) :///: , ale můj manža říkal, že dělá kluky...nooo a měl pravdu, budeme mít Tobiáška :cc): . Ale hlavně ať jsou prďoškové zdravoučcí, no nééé??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka