rýma a kašel u 2měsíčního miminka:o((((

07.01.2009

Ahoj všem,
poradtě mi,prosím, někdo,co je nejlepší na rýmu a kašel u malého 2měsíčního miminka. Pokašlává a smrká od včerejška. I když mi připadá,že zatím ho spíš škrábě v krku,než že by úplně kašlal. Děkuju moc za rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. ja mam sice 3 mesicniho ale neco taky chytil. Koupila sem Nasivinky na rymu a hedelix na kasel. ten mi sice odmita, ale ja to do nej dostanu. :)
tak at to mate brzo za sebou

Ahojky, naše malá chytla nachlazení ode mě, když jí byl asi 1,5 měsíce a my jsme používali Mucosolvan a na rýmu Nasivin junior- Jednu kapičku do nosu.. Dá se to koupit i volně, ale doporučuju jít raději k doktorovi.. Naše malá to chytla v pátek večer a naštěstí máme moc hodného doktora, tak se na nás v sobotu dojel podívat. A nelekni se, možnáse ti bude zdát, že po tom Mucosolvanu kašle víc, ale to se jenom zlepšuje vykašlávání, tak to zní hlasitěji. :)

In reply to by Jana Dušková

děkuju za radu. malej to chytil od přítele... ale je to fakt v začátku, spíš má zatím jen takovej zastřenej hlásek a když se mu odsaje nos,může i volně dýchat.jen bych to nechtěla podcenit.dneska uvidím,jak to bude vypadat a když se to nezlepší,jdu hned zítra pro jistotu k dr.díky a hezký den!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka