kdy začne růst bříško?

07.01.2009

Ahoj holky:o) Nevite nekdo kdy zacne rust brisko? Ja jsem v 10tt a mam pocit ze to co mam na brisku uz nejsou obvykle spicky:o) jinak mam uplne prumernou postavu 170/58 kg a cekam prvni tak by me zajimalo jestli uz to roste nebo jestli zabraly Vanoce:o)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já jsem 10+3 a musela jsem si koupit těhu kalhoty, protože mě už normální škrtili. Trochu jistě přispělo cukroví, ale už těhu bříško mám, ale taky ho druzí nevidí. Dr. říkala, že to je úplně běžné. :a\|:

Ahoj Betsabe,ja jsem v 9tt+0 a už mám malinkatou "buchtu" protože společenský kalhoty který jsem měla asi před měsícem na sobě mi teď musela známá povolit v pase jinak bych neměla v čem jít na ples. Ale je to asi vážně jak u koho,ségra u prvního měla bříško už v 10tt a u druhýho až ve 20tt a přitom by to mělo být naopak.

Ty bláho, me prijde ze tam brisko uz malinkate je a i partner kdyz lezim na zadech tak rika ze je tam docela hrbol, ale neni to mekky jako speky ale tvrdy....ja nechci byt uz od ted jako lachtan!!!:o)))

ahojky..tak ja jsem ve 11tt+3 a obcas si rikam, jestli uz tam neco je nebo neni..vecer mam pocit, ze jo...a rano zase, ze ne....a to mam 167cm a 52kg...tak si rikam, kdy prijde to opravdove brisko..

ahojky to asi záleží jak u koho,je to různé.Mě začalo růst asi ve 4 měsíci ale to jsem viděla jen já a jinak mi každej řikal že nemam žádný břicho.

Ahojky mě připadlo že mi roste odedne kdy jsem se dozvěděla že jsem těhotná no ale víš jak to jsem si samozřejmě vsugerovala. Ale doopravdy se mi začlo zvětšovat ve 13 týdnu. Ted jsem v 19 týdnu a bříško mám docela vypouklé a tvrdé.

Ahojky,to záleží na těhu.Já jsem v prvním těhu viděla nějaký růst bříška až v pátém měsíci.Teďkom ale už tak od druhého měsíce,roste šíleně a taky šíleně vypadá. :a:

ahojky jsem v 11tt a vždy rano koukam jestli už nemam nějake břiško mam jen takovy menši hrbolek ale nevim jestli je to mimi,vždy jak se najim tak se mi hodně nafoukne připadam si jak koule :s: u prvniho mimi mi břiško začalo rust až tak od 6 měsice,tak jsem zvědava kdy mi ted poroste,už se nemužu dočkat :///: .zatim papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky