noční baštění

06.01.2009

holky, když přestanu kojit a malej baští v noci několikrát, jak to bude? budu muset dělat mlíko? nebo sám přestane v noci jídlo vyžadovat? jak to bylo s vašimi dětmi?

Ahoj, ahoj , Martii, já taky ještě v noci kojím a taky by mě to zajímalo, jak dlouho to bude trvat než bude spát celou noc, zkoušela jsem i čajík( když jsem byla přes noc pryč a hlídal přítel) a stačilo to, tak že prso nevyžaduje. Ale pak zase přijde chvíle, kdy mu ho dám, protože vím, že se u něj uklidní, asi budu muset být důsledná...

Kolem osmého měsíce už přestávají mlíko vyžadovat, spíš si chtějí jen cucnout na uklidnění. Zkus třeba čaj.

In reply to by Martii

Marťásku, to asi spurt nebude, Ja prostě tak naučenej. Ale neva, já dávám malé i teď mlíko v noci, protože má jen 7,20kg. Tak ať mi přes noc trochu přibere.
Zkus ho na jedno jídlo ošidit tím čajem, ale bude to těžký, když v noci není zvyklej na flašku asi ti na to neskočí.
Jinak se máme fajn, akorát už musím končit a jít se věnovat chlapovi. Tak pa a pusu Adýskovi.

In reply to by Katka77.

my máme asi 8,30 ale vážila jsem ho oblečeného :-) teda punčošky a tričko.. já to zkoušela ten čajík, jenže to je na půl hodiny a za půl hodinky zase spustí a nenechá se odbýt.. opravdu baští stejně jako jídával přes den.. paaaaa

In reply to by Martii

Martii já bych spíš řekla, že má hlad. Myslím že bys měla zkusit na noc UM aby ses taky vyspala. U nás Markétka sama od sebe začala spinkat celou noc asi v 5.měsíci, tak jsem začala pomalu odstavovat i Matěje. Večer se naprdnul a v noci už jen čajík. Věděla jsem, že hlad mít nemůže tak asi 3 dny knoural, zkoušel to a od tý doby spinkají oba dva :one:

In reply to by Martii

Tak Adámkovi udělej na večeři kaši a v noci mu dej občas cucnout od sebe. mě se malá taky pořád budí. Nejlíp spí v naší posteli. A už malej začal tu kaši baštit? Pamatuju, že jsi psala, že mu to moc neleze. U nás to bylo taky tak, ale teď už průměrně těch 120ml zbaští.

ahoj Marti, já kojila do 7 a půl měsíce, pak jen Sunar po koupání v sedm a vydržela do rána ďoucha, nebudila se, takže v poho :c: ..za to eďse často budí a to zubama :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka