Tak holky to je definitivní konec

06.01.2009

Ahoj holčiny,
jak jsem už psala, manžel si v těhotenství našel milenku do které se zamiloval. Vyšlo to na povrch když byl malé měsíc. Od té doby se v tom plácám, 5 měsíců jsem ho přesvědčovala, prosila, pomalu se plazila ale nic :r: :r: .
Dnes jsem dostala odvahu a promluvila jsem si s tou jeho novou slečnou, potom s ním a vím, že je to definitivní konec :r: :r: :r: . Už se k nám nevrátí, zůstanu sama s dětma. Vím, že jsou to zlatíčka, která mě mají držet nad vodou, ale je to strašně těžký. Já to vůbec nezvládám :r: :r: :r: :r: Ach jo :r:
Na zítra jsem objednaná k právníkovi, tak to bude taky něco na moje nervy

Ahojky! Je mi to hrozně líto a to jsi asi neměla ani hezké vánoce. Fakt je to lump, ale jí se nedoprošuj. Před dvouma lety jsme měli s manželem obr krizi a on hledal útěchu mezi kamarádama a já taky tak nějak. Zbláznila se do něj servírka co dělala v místní hospodě. Pálila za ním krutě, ale byla tak hloupá, že chtěla všechno hned. Ještě než se on vůbec rozhodl k nějakému kroku tak mě o jejich ještě "žádnem" vstahu informovala. Hodně mě to ranilo a taky jsem hodně výbušná povaha, vyhýbala se mi jak to jen šlo bo se bála, že jí vyplesknu čumák. Já to udělala uplně obráceně, zbalila jsem mu věci odvezla jsem mu je k ní domu i ty nevyžehlený i ty špinavý. Otevřela mi její maminka a zdálo se, že omdlí, když mě viděla. Jen jsem jí vzkázala, že když ho tak chce tak se vším všudy. A to všechno byla otázka zatím dvou víkendů a pár sms co si poslali. Udělala jsem soupis majetku, co si beru atd. a to vše s ledovým klidem až nezájmem. Můj muž byl tak vyplašenej, že jí hustě poslal do.... A mě prosil na kolenou. Hodně to náš vstach upevnila a dokonce jsme to teď završili miminkem. Ona ze mě má do teď vítr a dokonce se raději odstěhovala. Došlo jí, že bude mít prdlajs, nenechala bych mu korunu navíc a abych pravdu řekla, tak jestli je ta jeho nová opravdu tak ctižádostivá a taková kariéristka, tak jí za pár měsíců přestane bavit starat se o něj vařit mu, prát, chystat atd. Jen jí to přej ona si na tebe ne jednou vzpomene a bude si drbat palici. Držím ti moc pěstičky a posílám dostatek síly, ale jednou to přebolí a budeš si moct jen gratulovat, že jsi se takového hada zbavila. A hlavně už neplakej, nestojí ani za jednu slzičku

co je to za chlapa ktery si v tehotenstvi sve zeny najde milenku :sick: :sick: ?VVVRRRR uplne zurim,vyskrabala bych mu oci..hlavne se ho nedoprosuj at si nemysli buhvi jaka je hvezda-ona ho beztak brzy kopne do zadku,pokud je hodne mlada...takove vztahy mivaji jepici zivot... ;)

In reply to by Zaneta

Určitě časem ho kopne do zadku. Včera jsem sebrala odvahu a hodinu s ní kecala po telefonu, držela jsem se, ale bylo to těžký. Vycítila jsem z ní, že je to sebevědomá, cílevědomá holka která buduje kariéru a na chlapovi závislá nikdy nebude a rodina není její priorita to mi řekla, že ani třeba děti vůbec nechce, že studovala né proto aby si úpíchla děti. Dobrý co
No a manžel tím že je workoholik tak mu taková vyhovuje, pracuje, má čas na akcičky, večírky a né jako já co mu sedí doma s dětičkama a čeká na něho. Ale jednou přijde na to co je v životě důležitější

Ahoj, je brzo ráno a nemůžu už spát. Většinou se do takových diskusí nezapojuji, ale udělám vyjímku. Mám něco podobného za sebou - ve třech měsících od nás odešel manžel, nikoli za milenkou, ale za svoji kariérou, rodičemi a lepším životem. Dlouhé měsíce jsem čekala, přesvědčovala a hlavně nalhávala sama sobě, že se kvůli synovi vrátí. Přes právníka jsem to začala řešit po delší době a dost "vlažnou cestou", to jsem ještě nečekala, že mě čeká běhání celé 2 roky po soudech, protože bývalý se šprajcnul a odmítl se vrátit k rodině ale i se rozvést. Dnes už bych na to šla jinak - jako ty. Okamžitě právník, žádost o alimenty na děti i na sebe!!, jasně určen styk s dítětem..Jaké podmínky si na začátku "vydupeš" takové to bude, a pokud se do budoucna třeba rozhodne, že by se chtěl vrátit, tak máš z čeho "slevit". Mysli hlavně na sebe a na dceru, kterou s ním máš. To, že si momentálně pořídil milenku je sice smutný, na druhou stranu má vyživovací povinnost k dceři. Můj bývalý si tak trochu "natruc" postupně prohrávaným soudům ještě za trvání manželství pořídil druhé dítě s nějakou pipkou, kterou znal sotva půl roku. Pipka si samozřejmě myslela, že udělala díru do světa - dobře situaovaný chlap, který na svýho kluka dost platí. Proto buď od začátku neústupná a náročná, pokud si s ní do budoucna pořídí dítě, bude se tvá dcera s ním o vše "dělit". Oni tyhle milenky většinou i takhle přemýšlejí, když platí na jedno, tak se tak postará i o naše společné dítě...Hlavně se netrap, máš malou, ta tě potřebuje, a sama vím, jak i malé dítě umí vycítit stres a napětí. Hodně sil a pevný nervy.

In reply to by Arleta

moc moc ti děkuji za podporu. Manžel si našel milenka, kolegyni z práce. Manžílek je také kariérista, workoholik. My jak ty blbci na něho čekali doma, podporovali ho ve všem a takhle se nám to vrátilo.
Dnes odpo jdu k právníkovi. Bude se na mě přepisovat byt, který byl psaný na něho a náš společný barák, který stavíme, tak to nechám mojí půlku přepsat na naše 2 děti. Nebudu riskovat, že si někde upíchne děti další a ty naše přijdou o všechno. To teda ne. A asi zároveň rovnou rozjedu svěření dětí do péče, alimenty, prostě rozvod a s jeho příjmy se špatně mít nebudeme. Bude hodně náročný, ale už to chci mít za sebou.

no to je mazec,nedoved si to ani predstavit,ze b nas tainek nechal kuli jiny.doufam,ze se do takove situace nikdy nedostanem.
tatinek,kteremu opravdu zalezi na vlastim diteti,by to asi nikdy neudelal.aspon to si myslim ja.jak muze nechat vlastni deti kvuli jiny zensky.a navic tak maly.nechapu to.

drz se holka,budes porebovat hooodne sil.jeste,ze ti aspon zustanou tvy zlaticka.
oskubej ho co to pujde ,kdyz chce pryc,tak z holim zadkem,dluzi ti to

In reply to by marty71

děkuju, taky to nechápu. To víš mladá milenka, neřeší žádné problémy okolo dětí, je bezstarostná, má čas na plno zájmů. Přemýšlí jenom kdy půjde ke kadeřnici, na nehtiky, zacvičit si a manžela ničím nezatěžuje.

Ach jo, to je děsný!! Drž se co můžeš!! Slabou útěchou je, že to opravdu jednou přebolí!! :h: :h: :k:

to je děsný :r: :r: :r: ale jdeš na to dobře, že už se v tom neplácáš na slepo a začínáš to řešit, moje psycholožka by tě určitě pochválila :///: ... ty to určitě zvládneš, taky ti budu držet palečky spolu s ostatníma holkama, až budeš z nejhoršího venku, tak se určo najde nějakej správňáckej novej a pořádnej chlap pro tebe, neboj a drž se :k:

In reply to by VeronikaH

moje kolegyně to měla taky, když jí ten její opustil po dvaceti letech, a našel si o patnáct let mladší holku se kterou právě zakládá novou rodinu, jí zůstaly "na krku" dvě skoro dospělé děti a spousta dluhů ... ale i tak se asi po roce odhodlala k nezávaznému randění ;)

In reply to by pavlinka.z

to jo budu se snažit. Nechce s náma být tak ať platí, abych to dětem nějak mohla vynahradit, protože s těma příspěvkama na rodičáku je to šílený. U soudu budu mít právníka, bude mě zastupovat, protože bych to psychicky nezvládla :r:
A je to prý hodně dobrý právník, tak jsem zvědavá. Ale s jeho příjmem se budeme mít dobře

To je strašný :r: Drž se, ten hajzl ti za slzy nestojí a až to přebolí zjistíš, že jsi ráda, že nemusíš žít s takovým podrazákem. Třeba to té nové udělá taky, ta už se pak, ale divit nemusí.
Myslím na tebe, určitě bude brzo líp. Hlavně, aby se to moc nedotklo mrňousků, to je důležitý. Všechno kvůli nim řešit v klidu.

In reply to by Katka77.

no právě držet se musím hlavně kvůli dětem. Bojím se že to nejvíce odnese Ondrášek :r: :r: , je na tátu strašně moc fixovaný, zbožňuje ho.Moc se těšil do našeho domečku, že to bude mít kousek do školky. Bude to hrozný. Deniska je naštěstí maličká ta z toho rozum nemá a bude už vyrůstat v neúplný rodině. Matěj ten to bere statečně, moc mi pomáhá. Jsou to moje sluníčka

In reply to by Katka77.

Matějovi :h: je 13 a Ondráškovi :h: je 5. Nemyslím si, že by na sebe svalovali vinu, alespoň doufám. Snažili jsme se jim to vysvětlit.
Život umí dávat pěkný rány.Už jsem si tímhle jednou prošla právě s Matýskem, tak mám hrůzu co mě čeká s Ondráškem. Jenže u toho prvního jsem odešla já, byl to hajzl. Tohohle mám bohužel ráda :r: :r: :r:

In reply to by VeronikaH

Já jsem taky odešla od prvního, když synovi bylo šest a nesl to těžce. Měl potom strach, že přijde i o mě. A nechtěl mě nikam pouštět. Do půl roku se, ale dal dohromady. Já jsem z toho byla moc nešťastná, že se kvůli nám trápil. Přeju ti i dětem ať to má pro vás co nejlehčí průběh.

holčiny moc Vám děkuju za podporu, zvládnout to budu muset hlavně kvůli těm dětem a sobě, abych byla schopná fungovat na 100% jako máma. Děti jsou pro mě všechno, miluju je nade vše. Nechápu jak nám to mohl udělat, ale doufám, že jednoho dne bude litovat. Dostal mě na úplný dno, chodím k psycholožce a už jsem i na práškách na nervy, protože se s tím peru už vlastně od narození Denisky :h: a bylo toho už moc. Ale mám naštěstí rodiče :h: a ségru :h: , kteří mi moc pomáhají. Bude to moc moc těžký. Představa, že už se k nám domů nevrátí je děsivá :r: :r: . A to si představte, že jsme spolu začali stavět barák. Příští rok jsme se měli stěhovat. Tak jsem se těšila :r: :r: :r: . Ach jo

si myslím že ten tvůj"bejvalej"je pěknej kretén sorry ale v těhu mít už milenku a tobě to přiznat v šestinedělí no to může jen parchant, takže vím že je to pro tebe těžký ale zkus se obrnit a aspon zabojuj ať platí tolik abyste nestrádaly :|: a tobě přeju ať máš dostatek síly se přes to co nejdříve přenést a počkej ted se mi to kecá,ale začas až to přebolí budeš zase šťastná a pyšná na sebe že i beu chlapa vše zvládáš na jedničku :one: tohle se přesně stalo mé kamarádce,ale nakonec se ksobě vrátily...ona mu odpustila,já bych to neuměla odpustit.

brečela, tak ať, však určitě nejsi jediná, kdo k nim přijde s pláčem. já taky plakala. na sociálce, u soudu a ať si každý říká nebo myslí, co chce, neví co prožíváš :h:

Veru, je to tezke, nic te asi nedokaze poradne utesit, ale zij dal-kvuli prckum. Soustred se na ne a na ex a to jeho mlady maso nemysli. Pokud o ej stale stojis, preju ti jeho navrat, pokud uz ne, doufam, ze se objevi nekdo, kdo bude tebe a decka milovat a uz vam neubizi. Drz se, budu drzet :one:

to mě mrzí, nezaslouží si tě. Jen ať si nemyslí, že s tou svou "hvězdou" udělá díru do světa. S tou si ještě užije, uvidíš, že přijde den, kdy ti řekne, že ho mrzí, jak to mezi vámi dopadlo. Přeji spoustu sil, pevné nervy a radost z dětiček. Bude líp :h:

To je strašný :( neumím se vůbec do tvé situace vcítit,ale věřím,že to musí být strašné :( držím pěstičky .Ale nechápu fakt ty chlapi.Když se jednou zamilují do té co mají doma a pak si ji vezmou,mají sní děti a najednou je to pryč?Nechápu to

Ahojky,
hlavně se drž už k vůli dětem se musíš usmívat i když ti do smíchu nebude.
Já vím že je to hrozné (právníci, soudy...) Ale to zvládneš. Uvidíš.
Budu ti držet palce. :a:

In reply to by ivule

ubožáka, když si v těhotenství najde milenku, to je fakt debil. Vím že to ted bolí, ale bud ráda, že se takovýho blbce zbavíš, ten by tě měl držet a ne sám dělat boty :( přeji ti, aby jsi brzo našla chlapa, který si tě zaslouží.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka