prosím o radu

06.01.2009

Ahojky mám na vás dotaz dnes sem byla v nemocnici na kontrole a natáčkách. Natáčky byly v pořádku kontrola u doktora hrdlo 1cm pro 2 prsty volně. Od 4 odpoledne sem měla asi tak do 6 bolesti po 20 minutách. Pak po 10min do 9 a do 10 po 5 min. a ted zas po 10 min. a bolesti jsou silnější. Volala sem do porodnice když sem mela po 10 minutách a sestra mi řekla že až budou po 5 nebo 4 minutách a pravidelný tak pak že mám zavolat popř přijet. Toto je mé 3těhu a sem s toho jelen. termín mám podle svého doktora dnes podle nemocnice 8. u každého těhu to bylo jiné. poradte mi prosím co mám dělat.

Ahojky...a jak jsou ty bolesti silné?
Já jsem je měla nepravidelné celou dobu :oci: Pokud je to po 5 - 10 minutách a bolest tě nutí vstat a pochodovat,tak jeď.Hodně štěstí :)

In reply to by Michaluska

zatim můžu sedět ale když přichází tak se musim narovnat a podržet si břicho a prodýchávat je. jsou jednou po 10 pak po 5. ale jsou o dost silnější než před hodkou.no ted byly další asi nebudu čekat a pomažem. mám docela strach jsem gbs pozitivní mám streptokoka tak raději pojucháme aby mi za včas dali antibiotika abych to vůbec stihla. děkuji za radu. moc děkuji ahojky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka